Was- en droogaccessoires

Doe de was op uw manier en zorg voor uw apparaten met accessoires die tijd en moeite besparen.

Bekijk alle accessoires

Accessoires wassen en drogen (3 producten)

Producten filteren 

Typen

3 producten

 • SKP11

  Tussenstuk met lade

  SKP11

  AEG stapelkit voor wasmachine en droger, met uittrekbare lade. Met deze set kunt u uw wasdroger veilig op uw wasmachine plaatsen om ruimte te besparen. Het heeft een uittrekbare lade, dat het vullen en leegmaken van uw droger heel gemakkelijk maakt en extra ruimte biedt om uw droge wasgoed op te vouwen. Eenvoudig te installeren, zonder schroeven te bevestigen aan de bovenkant van de wasmachine. Geschikt voor was- en drogers met een breedte van 60 cm met laaddeur aan de voorzijde. Voor apparaten met een diepte van 54 tot 60 cm.


  (0)
 • A6WMG101

  Ontkalker

  A6WMG101

  AEG Ontkalker voor wasmachine en vaatwasser - 200g. Verwijdert kalkaanslag voor optimale prestaties van uw apparaat met minimaal stroomverbruik. Plaats de inhoud in de lege wasmachinetrommel en laat een 40ºC-programma lopen zonder voorwas. Herhaal deze procedure 4 keer per jaar, afhankelijk van de waterhardheid. Voor vaatwassers: laat een lege cyclus lopen bij 50°C. Gebruik voor optimale resultaten de ontvetter van AEG voordat u deze ontkalker gebruikt.


  (0)
 • A4WZWB31

  Waszak

  A4WZWB31

  AEG Grote waszak. Deze waszak beschermt tere weefsels tijdens het wassen. Het voorkomt het risico op vlekken en beschadigingen door de wrijving van het wasgoed. De waszak is gemaakt van polyester en heeft een ritssluiting. De waszak is 40 cm x 60 cm. Inclusief kleine waszak gratis (30 cm x 40 cm).


  (0)