Ontdek

Was-droogcombinaties

Dubbele prestaties op de helft van de ruimte

AEG was-droogcombinaties zijn voorzien van DualSense-technologie en bieden u de beste was- en droogprestaties in één. U hoeft dus niet meer met de hand te wassen en plat te drogen. U kunt er zelfs uw meest delicate was en handwasbare wol mee wassen en drogen. Het is dezelfde technologie die onze afzonderlijke apparaten zo goed maken. En dat allemaal in één apparaat.

Het bedieningspaneel van de OKOKombi Plus

Gewassen, gedroogd, verzorgd

Het was nog nooit zo eenvoudig om uw kleren te wassen, drogen en dragen. Met ÖKOKombi Plus kunt u uw kleding van de wasmand naar de kledingkast brengen met slechts één cyclus. Met één druk op de knop kunt u tot 6 kg wassen en drogen (ongeveer 24 overhemden). En met onze warmtepomptechnologie, wordt uw kleding niet alleen gereinigd of gedroogd, maar tevens verzorgd op lagere en veiligere temperaturen.

Een afbeelding van een stopcontact met vermelding van de hoeveelheid energie die u kunt besparen met een AEG-was-droogcombinatie

Maximale efficiëntie, minimale energie

AEG was-droogcombinaties bieden veel manieren om energie te besparen. Onze warmtepompmodellen zijn tot 40% efficiënter door alleen maar lucht te gebruiken tijdens het drogen, waar andere was-droogcombinaties water gebruiken om in de droogfase vocht in uw kleding te condenseren. En OptiSense verzorgt uw kleding door de was- en droogtijd van uw lading aan te passen. U wast of droogt nooit meer te lang en gebruikt dus ook niet meer energie dan nodig.

AEG geeft consumenten het vertrouwen om wollen items in een wasmachine te doen

Peter Ackroyd

Global Strategic Advisor voor het bedrijf Woolmark

Woolmark gecertificeerd

Met AEG was-droogcombinaties kunt u uw meest delicate wol veilig wassen en drogen.

Het bedieningspaneel van een AEG ÖKOKombi Plus-was-droogcombinatie

Veilig wassen en drogen

Onze was-droogcombinaties zijn de eerste op de markt die uw handwasbare wol veilig kunnen wassen én drogen. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Woolmark, 's werelds toonaangevende autoriteit voor wolverzorging, heeft met dit ook met hun Blue Care-label verklaard. Dus u kunt zelfs uw mooiste wollen kledingstukken met vertrouwen wassen en drogen.

Elke wasbeurt optimaal

Houd kleuren fel, stoffen glad en de energierekening laag. Met OptiSense kunt u uw kleding nooit te lang wassen of drogen. Het detecteert automatisch de grootte van uw lading en zorgt voor de meest efficiënte was- en droogcyclus. Om energie te besparen en uw kleding te beschermen, stopt de cyclus zodra uw was klaar is. Hierdoor blijft uw kleding er mooi uitzien en fijn aanvoelen, en het helpt u geld en het milieu te besparen.

Opfrissen, vernieuwen, nieuw leven inblazen

Professionele wasserijen gebruiken stoom om versleten kleding er weer als nieuw te laten uitzien en aanvoelen. Nu kunt u dezelfde technologie gewoon thuis gebruiken. In slechts 30 minuten ontspant het stoomprogramma van onze was-droogcombinaties de vezels en worden geurtjes verwijderd. Het kan er zelfs voor zorgen dat u niet meer hoeft te strijken, zodat dat speciale overhemd of designerjurkje nieuw leven krijgt ingeblazen tussen de wasbeurten door.

De AEG-invertermotor

Eén motor, tien jaar garantie

Voor betrouwbaarheid, cyclus na cyclus, testen we al onze was-droogcombinaties op uren continu gebruik. Naast stil en energiezuinig is onze invertermotor zo duurzaam dat we er tien jaar garantie op geven. Er worden geen borstels gebruikt voor minder lawaai, slijtage en trillingen, zoals bij gewone motoren. Daardoor biedt uw was-droogcombinatie jarenlang hoge prestaties bij een laag geluidsniveau.