Een nieuw tijdperk voor technologie en design

Een nieuw tijdperk voor technologie en design

We hebben een revolutionaire nieuwe aanpak ontwikkeld om uw favoriete kledingstukken te beschermen. AEG heeft klantenkennis en wetenschap op een innovatieve manier aan elkaar weten te koppelen en transformeert wassen zo tot een ervaring die verder gaat dan alleen schoonmaken. Eindelijk kunt u erop vertrouwen dat zelfs uw kwetsbare kledingstukken met de grootste zorg worden behandeld. Wij dragen zorg voor uw meest delicate kledingstukken, met een technologie die vezels, kleuren en texturen echt beschermt.

Een vrouw draagt een delicate, gewassen zijden blouse

Intuïtieve innovatie, stijlvol design

Er wacht u een ongeëvenaarde ervaring, waarin de beste kwaliteit en technologische vooruitgang zijn gecombineerd met een strak Duits design - de ultieme innovatie. Onze nieuwe serie wasautomaten en drogers is niet zomaar een verbetering van onze eerdere producten. Het is een verbetering van wassen op zich. Want bij AEG zijn we iedereen altijd een stapje voor.

Een close-up van de stijlvolle draaiknop
Een animatie laat de aanvullende specifieke kenmerken van de nieuwe wasmachine en droger zien
1
Perfecte match

Vind de perfecte match voor uw wasmachine. Door een wasmachine en droger uit dezelfde serie te kiezen worden design en het niveau van kledingverzorging perfect op elkaar afgestemd. 

Een animatie laat het stijlvolle turbine-effect op de vuldeur zien
2
Premium stijl met zorg ontworpen

Een premium, ergonomische ontwerp geïnspireerd op de elektrische turbines die werden geproduceerd in de AEG Turbinefabriek in Berlijn.

Een animatie laat de symmetrie zien van het digitale bedieningspaneel
3
Gebalanceerd ontwerp

Een symmetrisch Duits ontwerp met een centrale draaiknop die het bedieningspaneel in balans houdt en zorgt voor een gebruikersvriendelijke interface. 

Elke serie heeft zijn eigen unieke technologie

Elke serie wasmachines en drogers heeft zijn eigen, unieke technologie. Bij elke volgende serie gaat de machine een stapje verder op het gebied van kledingverzorging. Voor de allerbeste resultaten raden we aan om de wasautomaat met de bijpassende droger te combineren. De ultieme combinatie die uw kledingverzorging thuis gegarandeerd zal transformeren. 

Ontdek onze wasmachines

Bekijk wasmachines

De 6000 serie met ProSense®-technologie
6000 serie met ProSense®-technologie

Intelligente sensoren detecteren automatisch de grootte van de lading en optimaliseren de hoeveelheid tijd, water en energie die nodig is voor de wascyclus. Of het nu een volle lading is of slechts een shirt, kledingstukken worden nooit te lang gewassen.

Bekijk een 6000 serie wasmachine

De 7000 serie met ProSteam®-technologie
7000 serie met ProSteam®-technologie

Met de ProSteam-technologie kunt u een wasprogramma afronden met stoom om kreuk tot wel 30% te verminderen. Of kies het aparte stoomprogramma om kledingstukken op te frissen zonder ze te wassen. Minder strijken betekent minder slijtage van vezels, zodat uw kleding er langer als nieuw blijft uitzien. 

Bekijk een 7000 serie wasmachine

De 8000 serie met ÖKOMix-technologie
8000 serie met ÖKOMix-technologie

De ÖKOMix-technologie is de eerste in zijn soort die garandeert dat elke vezel wordt gereinigd en verzorgd, zelfs tijdens kortere wasprogramma's. Door vooraf wasmiddelen en wasverzachter te mengen met water worden alle vezels bereikt, terwijl dit in andere wasmachines minder dan een derde is. 

Bekijk een 8000 serie wasmachine

Ontdek onze drogers

Bekijk drogers

Een vergelijking tussen twee wollen truien die zijn gekrompen en een trui die niet is gekrompen vanwege AEG's AbsoluteCare® System

De betrouwbare beschermer van uw wollen trui

Nog nooit wol, zijde of oudoorkleding in een droger gedroogd? Nu kunt u alles wat u wast ook met het volste vertrouwen in de droger drogen. De AbsoluteCare® drogers beschikken over aangepaste programma's die nauwkeurig de bewegingen en de temperatuur bepalen. Delicate stoffen worden continu omhoog getild zodat ze hun vorm behouden en niet kreuken. Tijdens het wolprogramma worden de trommelbewegingen aangepast zodat krimp wordt voorkomen, zelfs bij handwasbare wol. Bij het nieuwe outdoorprogramma tenslotte wordt het waterdichte membraan in waterproof kleding zelfs beter hersteld dan wanneer deze kleding aan de lucht zou drogen.  

De 8000 serie drogers
De 6000 serie met ProSense®-technologie
6000 serie met ProSense®-technologie

De technologie maakt gebruikt van geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren die de droogtijd en energieconsumptie aan iedere belading aanpassen. Dit bespaart tijd en energie en beschermt de kleding. 

Bekijk een 6000 serie droger

De 7000 serie met SensiDry®-technologie
7000 serie met SensiDry®-technologie

Dankzij de AEG SensiDry®-technologie wordt op de helft van de temperatuur van traditionele drogers gedroogd. Zo is er minder schade en slijtage en behouden stoffen hun textuur. 

Bekijk een 7000 serie droger

De 8000 serie met AbsoluteCare® System
8000 serie met AbsoluteCare® System

Durf uw delicate wollen, zijde en outdoorkleding te drogen met unieke programma's die de bewegingen van de trommel nauwkeurig aanpassen en drogen op temperaturen die perfect afgestemd zijn op de verschillende stoffen.

Bekijk een 8000 serie droger

Een zijden blouse met een gouden ketting

Vastgeroeste wasgewoonten

Kledingstukken er, was na was, zo goed als nieuw uit laten zien, vereist een nieuw vertrouwen in de capaciteiten van uw wasmachine en droger. Eindelijk kunt u met AEG zelfs uw meest fijne stoffen - delicate blouses, wollen truien, waterafstotende outdoorkleding - met vertrouwen wassen en drogen, zonder bang te hoeven zijn dat er iets mee gebeurt.