Ontdek

Wasmachines

SoftWater-technologie

Kleuren behouden hun intensiteit, wasbeurt na wasbeurt, en zwart vervaagt niet

AEG 9000 Series-wasmachine met SoftWater-technologie

De beschermer van de little black dress

De baanbrekende SoftWater-technologie in AEG 9000 Series-wasmachines verwijdert de onzuiverheden in water die schadelijk kunnen zijn voor stoffen. Wasmiddelen worden efficiënter met water gemengd voor een grondige wasbeurt op lage temperaturen. Deze zachte bescherming voor kleding houdt in dat zwart zwart blijft en dat levendige kleuren zo levendig blijven als op de dag waarop u de kleding kocht.

Gewassen kledingstukken in een kast

Verzorging zonder compromis

Voor wat betreft de verzorging van uw favoriete kleding is er geen reden voor een compromis. Onze 9000 Series-wasmachine zijn ontworpen voor het leveren van een grondige wasbeurt van 60 graden, maar op slechts 30 graden. Dit is minder belastend voor de kleuren waardoor uw heldere kleuren langer helder blijven.

Symbool OKOPower-wasprogramma

Superieure reiniging in minder dan een uur

De AEG 8000 serie wasmachines beschikken over het nieuwe ÖKOPower-programma, een wasprogramma van 59 minuten dat fantastische resultaten levert met een zo laag mogelijk energieverbruik. 
Dankzij de ÖKOMix-technologie wordt het wasmiddel volledig geactiveerd en start het wasprogramma onmiddelijk.

ÖKOMix-technologie

Garandeert 100% verdeling van wasmiddel en daarna wasverzachter, in tegenstelling tot andere wasmachines

AEG 8000 serie wasmachines

Elke vezel gereinigd en beschermd

In een traditionele wasmachines bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Bij de ÖKOMix-technologie van onze 8000 serie wasmachines worden wasmiddel en wasverzachter vooraf met water gemengd zodat ze volledig oplossen en optimaal worden geactiveerd voordat ze met het wasgoed in aanraking komen. Het is de eerste technologie ooit waarbij wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig worden verdeeld, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen. 

Een blauwe, waterdichte jas
Animatie toont het perfect koppelen AEG-wasmachines en drogers

Het dreamteam

Combineer de AEG 8000 Serie wasmachines en drogers en geniet van alle voordelen van de ÖKOMix-technologie en het revolutionaire AbsoluteCare® systeem. Ontdek de zachte en veilige verzorging van uw meest delicate kleding, waardoor het lijkt alsof het met de hand gewassen en liggend gedroogd is. Zelfs de waterafstotende membranen in luchtdoorlatende sportkleding worden hersteld door middel van innovatieve, nieuwe Outdoorprogramma's. Kleuren, texturen en vezels worden beter dan ooit beschermd. 

 

Kan ik handwasbare wol in de machine wassen?

Waarschijnlijk denkt u van niet, maar Woolmark, 's werelds toonaangevende instantie voor wol, is het daar niet mee eens. Zij hebben onze machines getest en hebben ervaren dat zelfs handwasbare wol zo goed als nieuw uit de wasmachine komt. Dus wanneer u het Woolmark Apparel Care label ziet, kunt u zelfs uw favoriete wollen truitje dat alleen met de hand gewassen mag worden, veilig in de machine wassen.

 

Onze nieuwe serie wasmachines

Eindelijk kunt u erop vertrouwen dat zelfs uw meest kwetsbare kledingstukken met de grootste zorg worden behandeld. AEG heeft klantenkennis en wetenschap op een innovatieve manier aan elkaar weten te koppelen en transformeert wassen zo tot een ervaring die verder gaat dan alleen schoonmaken. Een revolutionaire, nieuwe manier van het verzorgen van kleding door de vezels, kleuren en texturen te beschermen.

Een vergelijkende grafiek toont de verschillende functies van AEG-wasmachines

Elke serie zijn eigen unieke technologie

Symbool voor ProSense®-technologie
Bespaar water en energie

De ProSense®-technologie meet automatisch elke lading en past het programma aan zodat uw kleding de beste behandeling krijgt. Sensoren stellen de wastijd nauwkeurig bij zodat uw kleding nooit te lang wordt gewassen en onnodig slijt. 

Bekijk een AEG 6000 serie wasmachine

Symbool voor ProSteam®-technologie
Minder strijken, frissere kleding

Wasmachines met ProSteam®-technologie gebruiken stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat u ze meteen weer kan dragen.

Bekijk een AEG 7000 serie wasmachine

Symbool voor ÖKOMix-technologie
Elke vezel gereinigd en beschermd

De ÖKOMix-technologie in onze 8000 serie wasmachines is de eerste technologie ooit voor wasmachines die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat deze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen. 

Bekijk een AEG 8000 serie wasmachine

Moeiteloos strak in het pak

Strak in een pak verschijnen kan tijd kosten, maar met ProSteam®-technologie kunt u tijd en stomerijkosten besparen. Onze 7000 serie wasmachines zijn voorzien van SteamPro-technologie. De korte, zachte stoomprogramma's verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukvorming, zodat u uw kleding nauwelijks hoeft te strijken. 

Behoud en bescherm uw unieke kledingitems

De kwaliteitsvezels van uw favoriete tijdloze kledingstukken vereisen speciale zorg zodat u deze elke dag kunt dragen. De ProSense®-technologie in onze 6000 serie weegt elke lading en berekent hoeveel tijd, water en energie de lading nodig heeft. Dit vermindert slijtage door de kledingstukken grondig schoon te maken zonder deze bloot te stellen aan te veel mechanische bewegingen.

Het ruime en handige voetstuk

Intelligent wassen

Onze wasmachines en drogers zijn voorzien van veel functies die ontworpen zijn om alles er zuiver uit te laten zien, met minimaal verbruik van stroom, water en moeite. Maar onze wasexpertise reikt verder dan uitstekende apparaten - we bieden ook alle accessoires die u nodig heeft om elke keer weer perfecte resultaten te behalen. Het AEG-voetstuk is slechts één van de items die wassen eenvoudiger maken. Dit voetstuk verhoogt uw wasmachine voor het eenvoudiger in- en uitladen van al uw wasgoed.