Onze beste producten winnen prestigieuze awards

We ontwerpen onze producten niet alleen om er mooi uit te zien in uw huis, we maken ze ook makkelijk in gebruik. U hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar we laten u graag overtuigen door anderen. Onze producten winnen regelmatig awards voor hun moderne design en innovatieve toepassingen. Bekijk hieronder een aantal van deze awards die we hebben gewonnen in verschillende productranges.  

Best Reviewed T8DE86CS

AEG Best Reviewed T8DE86CS

AEG T8DE86CS droger heeft in maart 2017 het predicaat 'Best Reviewed' ontvangen van Kieskeurig.nl.

AEG L7FE96CS Best Reviewed

De AEG L7FE96CS wasmachine heeft in januari 2017 het predicaat 'Best Reviewed' ontvangen van Kieskeurig.nl.

Bekijk de L7FE96CS op kieskeurig

AEG T76785NIH Best Reviewed

De AEG T76785NIH AbsoluteCare warmtepompdroger heeft in januari én juli 2016 het predicaat 'Best Reviewed' ontvangen van Kieskeurig.nl.

AEG T86597NIH Best Reviewed

De AEG T86597NIH AbsoluteCare warmtepompdroger heeft in mei én juni 2016 het predicaat 'Best Reviewed' ontvangen van Kieskeurig.nl.

ProFresh Plus koel-vriescombinatie

RedDot heeft onze eerste koel-vriescombinatie met volledig modulair CustomFlex opslagsysteem beloont met een design award. Wat er ook op uw boodschappenlijstje staat, met het CustomFlex opslagsysteem kunt u de ruimte volledig aanpassen aan uw wens. 

Met de MaxiSense® inductiekookplaten geniet u van alle voordelen van inductie en een intuïtieve bediening. Het design is geïnspireerd op de pure vormen van antieke schalen uit Azië en vertaald naar een meer Scandinavische look met zijn zijde-achtige vorm en glas aan beide kanten van de kookplaat. 

ProClean vaatwassers

ProClean volledig geïntegreerde vaatwassers combineren een award winnend design met vooruitstrevende technologie. De fluisterstille ProClean vaatwassers met unieke glasbescherming zijn bekroond met een prestigieuze RedDot design award.