AEG Cooking Club Alphen aan den Rijn

AEG Cooking Club
Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is het hoofdkantoor van AEG Nederland. In onze mooie, vernieuwde showroom vindt u ook onze kookstudio. In deze studio kunt u bij een demonstratie of kookworkshop kennismaken en werken met de nieuwste AEG apparaten van topkwaliteit.

(Van maandag 19 december 2016 tot en met vrijdag 3 februari 2017 zijn onze showroom en kookstudio i.v.m. een verbouwing gesloten. Vanaf zaterdag 4 februari 2017 bent u weer van harte welkom)

Demonstratie

Een chefkok laat zien wat een combi-stoomoven allemaal kan. U kunt kijken en proeven en krijgt een idee of het iets voor u is.

Maximaal 20 personen

Duur: 1 tot 1,5 uur

Kosten: gratis

Kookworkshop

Met deze workshop leert u de combi-stoomoven écht kennen en er het beste uit te halen. Onze chefkok helpt u bij het bereiden van een voor- en hoofdgerecht, dat u daarna met de andere deelnemers gezellig op kunt eten.

Maximaal 16 personen

Duur: 2 à 2,5 uur

Kosten: € 29,- per persoon*

*De kookworkshop Alphen aan den Rijn is gratis bij aanschaf van een AEG ProCombi® stoomoven 6 maanden voor of na het bijwonen. Om het bedrag terug te vragen kunt u dit formulier invullen. Restitutie vindt plaats na deelname aan de workshop tot een maximum van twee personen per boeking.

Adres

Vennootsweg 1

2404 CG Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-468468