AEG Cooking Club Alphen aan den Rijn

AEG Cooking Club
Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is het hoofdkantoor van AEG Nederland. In onze mooie, vernieuwde showroom vindt u ook onze kookstudio. In deze studio kunt u bij een demonstratie of kookworkshop kennismaken en werken met de nieuwste AEG apparaten van topkwaliteit.

(Op zaterdag 18 maart zijn onze showroom en kookstudio gesloten in verband met een intern evenement. Vanaf maandag 20 maart bent u weer van harte welkom.)

Demonstratie

Een chefkok laat zien wat een combi-stoomoven allemaal kan. U kunt kijken en proeven en krijgt een idee of het iets voor u is.

Maximaal 20 personen

Duur: 1 uur (elke zaterdag van 13:30 - 14:30 uur)

Kosten: gratis

Kookworkshop

Met deze workshop leert u de combi-stoomoven écht kennen en er het beste uit te halen. Onze chefs helpen u bij het bereiden van een voor- en hoofdgerecht, dat u daarna met de andere deelnemers gezellig op kunt eten.

Maximaal 16 personen

Duur: 2,5 uur (elke zaterdag van 10:30 - 13:00 uur)

Kosten: € 29,- per persoon*

*De kookworkshop is gratis bij aanschaf van een AEG ProCombi, ProCombi Plus, SteamBoost of SteamPro combi-stoomoven, zes maanden voor of na het bijwonen. Om het bedrag terug te vragen kunt u dit formulier invullen. Restitutie vindt plaats na deelname aan de workshop tot een maximum van twee personen per boeking.

Adres

Vennootsweg 1

2404 CG Alphen aan den Rijn

Tel: 0172 468 468