Taste of Amsterdam

Culinair genieten

Tijdens Taste kun je op één dag/avond genieten van een selectie van toprestaurants uit Amsterdam en omgeving. Deze restaurants en chefs laten jou een culinaire smaaksensatie beleven door je een selectie voor te schotelen van hun geroemde signature dishes.

Het grootste restaurant festival van Amsterdam

Taste of Amsterdam 2016 en het was ook dit jaar weer een culinair feestje! Bekijk ons album op Facebook voor een prachtige sfeerimpressie. Tot volgend jaar!

AEG Baking lab

In de Baking Lab zijn onder begeleiding van Edwin Klaasen het hele weekend heerlijke broden gebakken in onze PlusSteam ovens.

AEG Mysterybox challenge

Bij de MysteryBox Challenge konden bezoekers zelf de AEG-keuken induiken en onder leiding van hun favoriete MasterChef-kandidaat een heerlijk gerecht maken vanuit de MysteryBox! 

GEÏNSPIREERD DOOR TOPCHEFS. ONTWIKKELD VOOR U.

AEG GourmetPro blender
AEG GourmetPro blender

De PowerTilt TM-technologie van deze AEG blender zorgt ervoor dat uw mengsel glad wordt terwijl de mengtemperatuur lager blijft dan bij conventionele blenders. Dit vermindert oxidatie en behoudt de voedingswaarden in uw mengsel.  Echte smaak. Alle voedingswaarden bewaard!

Bekijk apparaat

AEG UltraMix keukenmachine
AEG UltraMix keukenmachine

De AEG UltraMix keukenmachine is een opvallende verschijning met zijn hoogglans afwerking en rvs accenten. Deze heeft een garde, een platte klopper en een spiraalvormige deeghaak. Als je meer hulp nodig hebt van je AEG UltraMix, kun je kiezen voor de extra accessoires snijder & rasp, vleesmolen of pasta-accessoires. 

Bekijk apparaat

De heerlijkste recepten
De heerlijkste recepten

Voor de heerlijkste recepten kun je terecht op ons nieuwste foodblog.

Foodblog