Acties

Krijg meer met AEG 

Geniet van al onze exclusieve acties en gratis geschenken.

Afbeelding van een wasmachine met wasverzachter van Lenor en wasmiddel van Ariel

GRATIS WASSEN MET AEG, LENOR EN ARIEL

Onze apparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om uw wasverzorging naar een hoger niveau te brengen.
Tijdelijk krijgt u bij aankoop van één van de AEG apparaten uit het actieaanbod een pakket van Ariel en Lenor, geschikt voor 50 of 100 wasbeurten cadeau.
Geef uw kleding dus gelijk de beste verzorging en wacht niet te lang, want deze actie loopt van 1 februari t/m 30 april 2017. 

AEG Cashback Coolblue.nl

€ 25,- retour bij Coolblue.nl

Tijdelijk krijgt u bij aankoop van één van de deelnemende AEG stofzuigers bij Coolblue.nl € 25,- retour. Deze actieperiode loopt van 20 maart t/m 2 april.

Gratis exclusief kookboek

U ontvangt nu tijdelijk bij aanschaf van een AEG ProCombi stoomoven een gratis AEG kookboek. Het kookboek bevat meer dan 100 recepten exclusief voor de AEG ProCombi stoomoven.

25% korting op kookaccessoires

We willen u helpen om uw nieuwe multifunctionele stoomoven optimaal te gebruiken. Daarom bieden we u een kortingscode aan, voor 25% korting op speciaal geselecteerde kookaccessoires.

Registreer hier uw apparaat

Na afloop van de registratie ontvangt u een e-mail met daarin de code en meer informatie.

Download de My AEG-app

Met de My AEG-app heb je de wereld van AEG op je smartphone of tablet. De app biedt je recepten, kookhulpen, artikelen, tips voor wassen en drogen, een vlekverwijdingsgids, en ondersteuning voor je apparaten.

Te downloaden voor:
Android
iOS

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijgt u van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.

5 jaar fabrieksgarantie ÖKOMix en AbsoluteCare A+++

Onze ÖKOMix wasmachines en AbsoluteCare™ A+++ wasdrogers leveren topprestaties. Niet alleen in wasresultaat, maar ook als het gaat om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Van 1 oktober 2015 t/m 31 december 2017 krijgt u daarom 5 jaar fabrieksgarantie op deze wasmachines en wasdrogers. Registreer uw machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.