ICI PARIS XL

Tot € 100,- cadeau* bij ICI PARIS XL


Bij aankoop van een AEG wasmachine of droger.

ICI PARIS XL actie

Tot 100,- CADEAU* BIJ ICI PARIS XL

Bij aankoop van één van de AEG apparaten uit het actieaanbod* krijgt u nu een ICI PARIS XL e-Gift Card ter waarde van 50 of 100 euro cadeau. Met de nieuwe AEG wasmachines en drogers verwent u dus uw was én verwent u uzelf! Deze actie is afgelopen. Heeft u een wasmachine of droger vóór 15 januari aangeschaft, dan kunt u nog tot 31 januari 2017 de cadeaubonnen aanvragen via onderstaande link.  

Registreer uw product
Algemene actievoorwaarden en modellenlijst

Het actieaanbod

- ICI PARIS XL e-Gift Card € 100,- bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan het modelnummer begint met L8F of L9F of een AEG droger waarvan het modelnummer begint met T8D.

- ICI PARIS XL e-Gift Card € 50,- bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan het modelnummer begint met L7F of een AEG droger waarvan het modelnummer begint met T7D.

DOE MEE IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode
Koop een AEG actiemodel tussen 15 oktober 2016 en 15 januari 2017. Bewaar het aankoopbewijs goed! Dit is niet alleen uw garantiebewijs, u heeft dit ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Vraag uw e-Gift Card aan
U kunt de ICI PARIS XL e-Gift Card op de volgende manier aanvragen:

Online registratie
Meld vóór 31/01/2017 uw nieuwe apparaat aan op aegactie.nl met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en uw persoonlijke gegevens.

Stap 3 – Validatie
Na validatie van uw aanvraag wordt de ICI PARIS XL e-Gift Card met unieke code binnen 6 weken per e-mail verstuurd. De e-Gift Card is inwisselbaar bij alle winkels van ICI PARIS in Nederland en de webshop iciparisxl.nl

Vragen/ opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen over de AEG / ICI PARIS XL actie? Dan kunt u een e-mail sturen naar: AEG-ICIPARISXL@address-system.be

ACTIEVOORWAARDEN

Deze actie is alleen geldig voor inwoners van Nederland van 18 jaar of ouder die tijdens de periode van 15-10-2016 t /m 15-01-2017 een AEG actiemodel was- of droogautomaat hebben gekocht bij een erkende AEG-dealer in Nederland.

Bij aankoop van één van de geselecteerde AEG apparaten ontvangt u ICI PARIS XL e-Gift Cards met een totale waarde van € 50,- of € 100,- (afhankelijk van het modelnummer).

Bekijk hier de lijst met alle deelnemende AEG apparaten. Alleen modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie.

AEG is niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie omtrent deze actie in de winkel (offline en online). AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.

De uiterste datum van aanmelding van het aangekochte apparaat op aegactie.nl is 31-01-2017. Alleen aanmeldingen die zijn voorzien van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermeld één van de deelnemende AEG apparaten, zullen worden aanvaard. Een geldig aankoopbewijs is een kopie van de aankoopfactuur. AEG is niet verantwoordelijk voor onleesbare, onvolledige, te late, niet ontvangen of beschadigde aanvragen.

De ICI PARIS XL e-Gift Card wordt, na een correcte aanmelding, per e-mail toegezonden naar het opgegeven e-mailadres. Houd voor ontvangst van de ICI PARIS XL e-Gift Card, rekening met een levertermijn van 6 weken na validatie van uw aanvraag. De waarde van de ICI PARIS XL e-Gift Card wordt niet in geld uitgekeerd. Per adres wordt maximaal één e-Gift Card, bij aankoop van een wasmachine, en één e-Gift Card, bij aankoop van een droger, toegezonden. De ICI PARIS XL e-Gift Cards zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kunnen worden verzilverd in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de webshop: iciparisxl.nl. U heeft de mogelijkheid om het tegoed op de e-Gift Card in meerdere delen te gebruiken. Het resterende bedrag op uw e-Gift Card kan niet in contanten worden uitbetaald en het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden. Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk.

Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en promoties van AEG. AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen. Deze actie wordt uitgegeven door Electrolux Home Products (Nederland) B.V. - Vennootsweg 1, 2404 CG Alphen a/d Rijn - NL004082023B02, waarvan het merk AEG deel uitmaakt.