Review en win

Review en win

Registreer je product, schrijf een review en maak kans op een luchtreiniger

Wist je dat je productbeoordelingen ons helpen om te innoveren? Door je feedback te delen, help je ons om te verbeteren en je helpt andere bij de aanschaf van een nieuw product met jouw mening. En daarnaast maak je wekelijks kans om een AEG luchtreiniger te winnen t.w.v. € 199,95.

De prijs

AEG blender

Altijd schone lucht in huis

Met de AEG AX31-201GY zuiver je pollen, (fijn)stof en vieze geurtjes uit een ruimte tot 36 vierkante meter. Deze compacte luchtreiniger plaats je zowel op de grond als op een tafel en bedien je via het bedieningspaneel bovenop de reiniger. Zo stel je met één druk op de knop de automatische modus in. Hiermee past de reiniger zijn werking aan zodra de luchtkwaliteit veranderd. Gebruik je de AX31-201GY in de slaapkamer? Gebruik dan de nachtmodus, zodat de reiniger stiller te werk gaat en de lampjes op het scherm doven. De reiniger geeft de luchtkwaliteit in 4 kleuren weer. Bij rood licht is de luchtkwaliteit slecht en bij groen licht juist goed.

Hoe een review schrijven?

Het is heel eenvoudig om een review toe te voegen. Zie hieronder de beschreven stappen voor de review en win actie.

  • Registreer je apparaat

    Registreer je apparaat op onze site en schrijf jouw beoordeling over het gebruik ervan. Klik na registratie op de review en win button rechts.


    Registreer je apparaat!

  • Schrijf een review

    Vertel ons wat je vindt van het product. Inclusief informatie over hoe je het product gebruikt en hoe dit zich laat vergelijken met vorige aankopen, zonder het merk te benoemen.



  • Hartelijk dank en succes!