Beoordelen en winnen

Review en win

Wist u dat uw productbeoordelingen ons helpen om te innoveren? Door uw feedback te delen, helpt u ons om de grenzen van technologie en ontwerp te verleggen. En daarnaast maakt u wekelijks kans om een van onze meest populaire sportblenders te winnen. 

De prijs

De AEG Sport Mini Mixer Food Blender

Superfood voor onderweg

Met deze prijs geniet u van een gezonde en verfrissende boost, waar u zich ook bevindt. De sportblender zorgt moeiteloos voor de meest voedzame smoothies, zodat u uw batterijen opnieuw kunt opladen. Alle ingrediënten worden rechtstreeks in de draagbare fles gemixt. De fles is licht en kan tot maar liefst 600 ml bevatten, het is de perfecte manier om uw heerlijke gemixte dranken mee te nemen.

Eenvoudige, overheerlijke soepen

En niet alleen voor het maken van gazpacho. De fles is warmtebestendig zodat u een verscheidenheid aan verwarmende soepen kunt maken.

Hoe een review schrijven?

Het is heel eenvoudig om een review toe te voegen Volg gewoon deze twee stappen en wie weet kunt u deze ongelooflijke blender binnenkort in uw keuken bewonderen.

 • 1
  Kies uw product

  Zoek uw product via het vergrootglas rechtsboven op deze website. Zodra u uw product gevonden heeft, gaat u naar de pagina en klikt u op de link 'Schrijf een review'.

 • 2
  Schrijf een review

  Vertel ons wat u vindt van het product. Inclusief informatie over hoe u het product gebruikt en hoe dit zich laat vergelijken met vorige aankopen.

 • 3
  Hartelijk dank en succes!