GIDS VOOR HET ZORGLABEL

 

DE MyAEG APP VOOR UW WASMACHINE EN DROGER

U hoeft niet langer Google te raadplegen voor advies over het wassen van uw kleding of om wasvoorschriften te begrijpen. Ontdek dé wasmachine app van AEG: de MyAEG app. 

Verbind uw wasmachine of droger met de app om sneller en slimmer uw kleding superieure verzorging te bieden. De wasmachine app geeft u advies over de juiste behandeling van maar liefst 48 stoffen en het verwijderen van 40 vlekken. Dankzij de wasmachine app van AEG kunt u uw manier van wassen volledig personaliseren. 

DOWNLOAD de MyAEG wasmachine app voor iOS of Android.

DE SLIMME MANIER OM ZORG TE DRAGEN VOOR UW KLEDING

Superiere zorg voor uw kleding - Dankzij de nieuwe MyAEG app kunt u uw eigen programma’s samenstellen voor de wasmachine en droger.

Met behulp van de MyAEG app selecteert u het soort stof of het kledingstuk, de kleur en de mate van bevuiling. Vervolgens raadt de wasmachine app het meest optimale programma aan voor uw wasmachine of droger en stuurt deze automatisch naar uw machine. Het is de meest innovatieve manier om goed voor uw kleding te zorgen. Gebruik de handige Care Advisor om uw kleding langer als nieuw te laten aanvoelen – de Care Advisor geeft u het beste advies voor het wassen of drogen van uw kleding.

PERSONALISEER WASPROGRAMMA'S

Personaliseer uw wasprogramma's en pas deze aan uw behoeften aan. Sla ze vervolgens op in "Mijn Favorieten". 
Ook de wasprogramma's die door de Care Advisor worden voorgesteld, kunnen gemakkelijk worden opgeslagen.

U kunt tot 6 wasprogramma's en 6 droogprogramma's opslaan. Bespaar tijd door vaakgebruikte programma's met één klik aan te zetten. 

De connected wasmachines uit de 9000 serie van AEG beschikken als eerste ter wereld over Softwater technologie die mineralen uit water verwijdert, die schadelijk kan zijn voor uw kleding. Zo blijven de kleur en vorm van ieder kledingstuk behouden. Was na was. De ultieme beschermer van uw kleding. Deze wasmachine is met de MyAEG app te verbinden. Bekijk een AEG 9000 serie connected wasmachine.

Met de connected drogers uit de 8000 serie kunt u verbinding maken met de app en kleding drogen die u vroeger nooit durfde te drogen. Onze Woolmark gecertificeerde drogers uit de 8000 serie zijn uitgerust met het unieke AbsoluteCare® systeem. Wol, zijde of outdoor, alles kan veilig en energiezuinig worden gedroogd zonder dat het krimpt of zijn vorm verliest. Gegarandeerd!

ALTIJD IN CONTROLE MET DE MyAEG wasmachine app

Gebruik de MyAEG app om uw was te starten en controleer de status van het programma overal bij u thuis. In de MyAEG app selecteert u het gewenste was - of droogprogramma en daarna het Wi-Fi-symbool op de wasmachine of droger. Zo kunt u vervolgens het apparaat starten via de app. Tijdens de cyclus zal de app de status op het scherm weergeven en een melding geven als het programma klaar is.

Met de MyAEG app behoudt u de volledige controle over uw was en kan je altijd zien wanneer de was klaar is.

MyAEG: DEZELFDE APP VOOR DE DROGER

Wassen is slechts de helft van het werk - het goed drogen van kleding is een belangrijk onderdeel van de verzorging van uw kleding. De MyAEG app werkt net zo goed voor uw droger als voor uw wasmachine. Gebruik de Care Advisor voor automatische programmaselectie afhankelijk van uw wensen. Sla uw favoriete programma op onder "Mijn Favorieten" en bedien uw droger op afstand van elke plek in uw huis.

CARE ADVISOR

De wasmachine app van AEG is niet alleen geschikt voor het besturen van uw droger of wasmachine, maar geeft u ook altijd het beste advies voor de verzorging van uw kleding. U kunt niet alleen een programma geadviseerd krijgen op basis van stoffen, maar ook door eenvoudig de symbolen op de waslabels in te voeren. Een wasvoorschrift hoeft nooit meer verwarrend te zijn! Scroll naar beneden in de Care Advisor tot u bij Symbolenlabel bent en de MyAEG app vertaalt de symbolen op uw waslabel in werkelijke programma's voor uw wasmachine of droger.

Selecteer gewoon de symbolen die u ziet op uw waslabel en de app zal het optimale programma selecteren en naar uw apparaat zenden. Daarnaast kan je in de MyAEG app ook terecht voor het behandelen van vlekken in kleding. Zoek in de app naar de vlek die jij wilt verwijderen en vind de juiste behandeling voor je kleding. Gepersonaliseerde zorg - dit alles vanaf de app op uw smartphone.

FAQ

Vragen over de MyAEG app, onze connected apparaten of hulp nodig met de installatie van de connectiviteit binnen uw wifi-netwerk? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan de slag met uw MyAEG app en uw connected apparaat? Download onze Snelstartgids en ga aan de slag. 

Checklist

Om de MyAEG app te verbinden met uw wasmachine of droger, heeft u naast een connected apparaat, moet u aan de volgende eisen voldoen: 

  • Apple: telefoon of tablet. Minimaal iOS 8.0 of hoger
  • Android: telefoon of tablet: Minimaal Android 4.0.3 of hoger
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz met WEP, WPA of WPA2 AES/TKIP met internetverbinding.
  • Zorg ervoor dat de signaalsterkte sterk genoeg is op de plek waar het toestel zal worden geïnstalleerd.
  • Mogelijk is een range extender nodig als uw apparaat zich ver van de wifi-router bevindt.