Ontdek

Drogers

9000-serie

De meest innovatieve wasdroger van AEG tot nu toe.

AEG's beste droogtechnologie

Dit is de wasdroger uit de 9000-serie van AEG. Het FiberPro-systeem combineert de allernieuwste technologie van AEG voor super prestaties en droogresultaten. Zo krijgen katoenen en synthetische vezels in eenzelfde lading individuele zorg. Geen wasgoed meer uitzoeken of bang zijn dat synthetische kleding te heet wordt gedroogd. De zachtste wol kan worden gedroogd, gegarandeerd zonder te krimpen.

Klaar om te dragen

Katoen en synthetisch kan zonder uitzoeken samen worden gedroogd waarbij elk item 30% minder gekreukt en minder stijf wordt in vergelijking tot drogen aan de lucht.

Bekijk wasdrogers van de 9000-serie

Zijde wordt nu nog beter gedroogd in de wasdroger

Met het AbsoluteCare®-systeem kan 100% zijden kleding in de wasdroger. Doordat de zijde net zo voorzichtig wordt gedroogd als aan de lucht, behoudt ze haar vorm en zal ze zelfs minder kreuken.

Bekijk wasdrogers van de 9000-serie
8000 serie

Onze 8000 serie drogers hebben de grootste capaciteit van al onze drogers. Met een vulruimte tot 9 kilo kunt u moeiteloos alles drogen wat u wilt.

De 8000 serie droger van AEG

JE KUNT WOLLEN TRUIEN EN ZELFS OUTDOOR KLEDING DROGEN!

De 8000 serie drogers van AEG kunnen kleding drogen die je nooit eerder durfde te drogen. Handdoeken blijven heerlijk zacht en de zachtste wollen trui kan gedroogd worden. De drogers uit de 8000 serie zijn voorzien van het AbsoluteCare®-systeem en beschikken over specifieke programma’s die niet alleen aangepast zijn op de soort was. Dankzij dit systeem worden ook de bewegingen en temperatuur heel precies bepaald tijdens het drogen. Zo worden fijne stoffen op zo’n manier gedroogd dat ze geen vorm verliezen en niet kreuken. 

Wollen kleren in de droger? Geen probleem. Onze drogers beschikken over het Woolmark certificaat, je kunt er dus zeker van zijn dat je wollen kledingstukken perfect gedroogd worden. Zelfs speciale soorten wol, die alleen voor de handwas bestemd zijn kan je drogen met een droger van AEG. De droger past zijn trommelbewegingen aan waardoor die mooie trui niet gaat krimpen. 

Bovendien beschikken onze drogers ook over een Outdoor programma. Tijdens het drogen krijgt het waterdichte membraan in waterdichte kleding een herstellende behandeling. Zo haal je het meeste uit je outdoor of sportkleding. 

Een vergelijkende afbeelding van een traditionele droger en de SensiDry-technologie. De SensiDry heeft een koelere en grotere luchtstroom om uw kledingstukken te beschermen.
SensiDry®-technologie

Bescherm texturen en verminder slijtage, op veilige en energiebesparende temperaturen.

DROOG JE KLEREN MET AEG EN HOUDT ZE ALS NIEUW

De ProSense-technologie in AEG drogers past de droogtijd en het water- en energieverbruik aan de hoeveelheid wasgoed aan, of het nu om slechts één hemd gaat of de was van een hele week. Dit is te danken aan bijzondere sensoren die op een slimme manier de instellingen van het droogprogramma beheren en er voor zorgen dat jouw kleren niet langer worden gedroogd dan nodig is. Sorteer de was zodat elk programma naadloos aansluit op de behoefte van je kleding. Zo ondervinden de vezels minder slijtage en blijven de kleur en textuur van je kleren langer behouden en kan jij je handdoeken zijdezacht houden. Met AEG kan jij je kleding wassen en drogen op de beste manier. Zo blijven de kledingstukken die je vaak draagt, er uitzien en aanvoelen als nieuw, elke dag weer. 

Bekijk een 7000 serie droger

Een diagram toont de verschillen van de AEG Series

KLEREN DROGEN OP EEN ONGEKEND NIVEAU

ictogram voor ProSense®-technologie
Bespaar tijd en energie

De ProSense®-technologie in onze 6000 serie drogers past automatisch tijdsduur en energieverbruik aan de hoeveelheid wasgoed aan.

Bekijk een AEG 6000 serie droger

 Pictogram voor SensiDry®-technologie
Drogen op lage temperatuur

Door te drogen op een lage temperatuur bespaar je niet alleen energie, je voorkomt ook schade en krimp aan je stoffen tijdens het drogen dankzij de SensiDry®-technologie.

Bekijk een AEG 7000 serie droger

 Pictogram voor AbsoluteCare® System
De beste zorg voor uw kleding

De 8000 Series is voorzien van het AbsoluteCare®-systeem. Dankzij dit systeem heb je een volledige verzorging voor al je kleding, zelfs voor zijde, wol en outdoorkleding.

Bekijk een AEG 8000 serie droger

Een man met een zuiver en gewassen shirt

De beschermer van uw favoriete kleding

Tijdens het wassen en drogen kunnen kleren beschadigen, vervagen of krimpen. Je kleding blijft simpelweg niet goed. Maar met een droger van AEG in huis kan jij er zeker van zijn dat je kleding als nieuw blijft. Dankzij de Prosense®-technologie wordt elke cyclus opnieuw afgesteld op temperatuur en duur, zodat je kleren nooit langer gedroogd worden dan nodig is. 

Dankzij SensiDry®-technologie kan jij je kleren drogen op de helft van de normale temperatuur, waardoor kleren zacht gewassen worden en je bovendien energie bespaart. 

Het AbsoluteCare®-systeem zorgt ervoor dat je zelfs de meest kwetsbare stoffen, zoals wol, zijde en outdoorkleding kunt drogen. Sterker nog, je outdoorkleding komt er beter uit.

Of je nu slechts één hemd droogt of een volle lading van 9 kg, de droger zal het programma aanpassen om in een zo kort mogelijke tijd te drogen. Vezels worden zo beter beschermd en slijtage wordt verminderd terwijl energie en tijd wordt bespaard.