Ontdek

Drogers

8000 serie

Onze 8000 serie drogers hebben de grootste capaciteit van al onze drogers. Met een vulruimte tot 9 kilo kunt u moeiteloos alles drogen wat u wilt.

De 8000 serie droger van AEG

De betrouwbare beschermer van uw wollen trui

Durf uw kleding die u nooit durfde te drogen, te drogen met de AEG 8000 serie drogers — zelfs uw zachtste wollen trui. Onze drogers met Woolmark zijn voorzien van het unieke AbsoluteCare®-systeem en beschikken over aangepaste programma's die nauwkeurig de bewegingen en de temperatuur bepalen. Delicate stoffen worden continu omhoog getild, zodat ze hun vorm behouden en niet kreuken. Tijdens het wolprogramma worden de trommelbewegingen aangepast zodat krimp wordt voorkomen, zelfs bij handwasbare wol. Bij het nieuwe outdoorprogramma tenslotte wordt het waterdichte membraam in waterproofkleding beter hersteld dan wanneer u deze kleding aan de lucht zou drogen.

Herstel waterbescherming van outdoorkleding

Bereid uw outdoorkleding voor op elke uitdaging met het AEG's AbsoluteCare®-systeem. Het drogen van dure, hi-tech stoffen leidt vaak tot problemen, maar wij pakken het anders aan. De 8000 serie is voorzien van een innovatief outdoorprogramma met nauwkeurige tijd- en temperatuursinstellingen om de waterbescherming van de waterdichte membraan in outdoorstoffen beter te herstellen dan bij luchtdroging — voor functionaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Even zacht als natuurlijk drogen

Dankzij het zijdeprogramma kunt u uw 100% zijden kledingstukken vol vertrouwen in de droogautomaat drogen. Het is even mild als natuurlijk drogen en bovendien treedt er minder kreukvorming op. 

Een vergelijkende afbeelding van een traditionele droger en de SensiDry-technologie. De SensiDry heeft een koelere en grotere luchtstroom om uw kledingstukken te beschermen.
SensiDry®-technologie

Bescherm texturen en verminder slijtage, op veilige en energiebesparende temperaturen.

Zo goed als nieuw

Sommige drogers beschadigen uw kleding. Maar die van ons niet. Dankzij de SensiDry®-technologie van onze 7000 serie drogers wordt op slechts de helft van de temperatuur van een conventionele droger gedroogd, zonder het droogproces echt te verlengen. Daardoor worden kledingstukken nooit blootgesteld aan onnodige hitte en wordt slijtage vermeden. Met AEG kunt u kleding wassen op de beste manier. Zo blijven de kledingstukken die u vaak draagt, er uitzien en aanvoelen als nieuw, elke dag weer. 

Bekijk een 7000 serie droger

Een close-up van de ProTex zachte trommel

Wasverzorging dubbel zo effectief

De ProSense-technologie in AEG drogers past de wastijd en het water- en energieverbruik aan de hoeveelheid wasgoed aan, of het nu om slechts één hemd gaat of de was van een hele week. Dit is te danken aan bijzondere sensoren die op een slimme manier de instellingen van het wasprogramma beheren en er voor zorgen dat uw kleding niet langer wordt gewassen dan nodig is. Sorteer de was zodat elk programma naadloos aansluit op de behoefte van uw kleding. Zo ondervinden de vezels minder slijtage en blijven de kleur en textuur van uw kleding langer behouden en kunt u handdoeken zijdezacht houden. 

Onze nieuwe serie drogers

Eindelijk kunt u erop vertrouwen dat zelfs uw meest kwetsbare kledingstukken met de grootste zorg worden behandeld. AEG heeft klantenkennis en wetenschap op een innovatieve manier aan elkaar weten te koppelen en transformeert drogen zo tot een ervaring die verder gaat dan alleen drogen. Een revolutionaire, nieuwe manier van het verzorgen van kleding door de vezels, kleuren en texturen te beschermen.

Een diagram toont de verschillen van de AEG Series

Een wasverzorgingsniveau voor elke behoefte

ictogram voor ProSense®-technologie
Bespaar tijd en energie

De ProSense®-technologie in onze 6000 serie drogers past automatisch tijdsduur en energieverbruik aan de hoeveelheid wasgoed aan.

Bekijk een AEG 6000 serie droger

 Pictogram voor SensiDry®-technologie
Veilig drogen op lage temperaturen

De AEG 7000 serie combineert alle voordelen op het gebied van tijd en energie van de ProSense®-technologie met de SensiDry®-technologie, zacht en energiezuinig drogen op lagere temperaturen.

Bekijk een AEG 7000 serie droger

 Pictogram voor AbsoluteCare® System
Onberispelijke zorg

De 8000 Series is voorzien van alle technologie van de 6000 en 7000 serie, met daarnaast ons unieke AbsoluteCare®-systeem. Volledige verzorging, zelfs voor zijde, wol en outdoorkleding.

Bekijk een AEG 8000 serie droger

Een man met een zuiver en gewassen shirt

De beschermer van uw favoriete kleding

Kleding die wordt blootgesteld aan teveel hitte en beweging zal simpelweg niet goed blijven. De ProSense®-technologie in AEG drogers maakt gebruik van temperatuur - en vochtigssensoren om de droogcyclus elke keer opnieuw af te stellen zodat kledingstukken nooit te lang worden gedroogd. Of u nu slechts één hemd droogt of een volle lading, de droger zal het programma aanpassen om in een zo kort mogelijke tijd te drogen. Vezels worden zo beter beschermd en slijtage wordt verminderd terwijl energie en tijd wordt bespaard.