Placeholder Betere zorg

Vrouw in een net gewassen zilverkleurige, zijden blouse
AbsoluteCare®-systeem

U kunt nu zorgeloos uw delicate kledingstukken zelf thuis drogen en zo stomerijkosten besparen. 

De AEG 8000 serie droger

DE DROGER DIE JOUW KLEDING BESCHERMT

Ontdek verzorging die net zo mild is als natuurlijk drogen en tegelijkertijd minder kreukvorming oplevert. Dankzij het speciale zijdeprogramma kan jij zelfs 100% zijden kledingstukken vol vertrouwen drogen in onze drogers. Het is allemaal mogelijk met onze 8000 serie drogers met AbsoluteCare®-systeem.

Vrouw in een net gewassen rode, zijden blouse
ÖKOMix-technologie

Unieke pre-mix van wasmiddel en wasverzachter met water om elke vezel te bereiken. Wast aantoonbaar schoner en zachter. 

De AEG 8000 serie wasmachine

HOUD KLEDING ZO GOED ALS NIEUW

De mooiste stoffen raken nooit uit de mode. De meest kwetsbare kledingstukken dienen voorzichtig te worden behandeld om hun tijdloze kwaliteit te behouden, hoe vaak je ze ook wast. Om dat te bereiken, mengen de nieuwste series wasmachines met geavanceerde ÖKOMix-technologie wasmiddelen en wasverzachters vooraf met water. De ÖKOMix-technologie is de eerste in zijn soort die garandeert dat elke vezel wordt gereinigd en verzorgd, zelfs tijdens kortere wasprogramma's. Iedere naad, vezel en draad. Vakkundig beschermd. 


Een bak met water met toegevoegde, schadelijke chemicaliën

GA VOOR BIOLOGISCH

U kunt de impact van uw kleren op het milieu reduceren vanaf het moment dat u een winkel binnenloopt. Gemiddeld is er 1 kg chemicaliën nodig om 1 kg textiel te produceren. Dus kijk uit naar kledingstukken gemaakt van organisch textiel en duurzame of recycleerbare materialen. Kijk voor meer informatie onze film, The Next Black, waarin duurzaamheid in de textielindustie wordt onderzocht.

Net gewassen zwarte en rode stof
SOFTWATER TECHNOLOGY

Bereik de grondige wasbeurt van 60 graden op slechts 30 graden.

De AEG 9000 Series-wasmachine

GEEN VERKLEURING, WASBEURT NA WASBEURT

Behoud dat zachte gevoel en die levendige kleuren langer. De baanbrekende SoftWater Technology in AEG 9000 Series-wasmachines verwijdert de onzuiverheden in water die schadelijk kunnen zijn voor stoffen. Door dit te doen voordat het water in de trommel komt, kan het wasmiddel op zijn best presteren, zelfs op lage temperaturen. Eindelijk hoeft er niet meer ingeleverd te worden op prestaties vanwege de zorg.

Een AEG Steam Station strijkt een klein shirt

SNELLER STRIJKEN

Geniet tussen wasbeurten door van frisse, kreukvrije kleding met het Steam Station-strijkijzer. Het produceert snel stoom om uw kleding te ontkreuken. En omdat het zo snel gaat, worden uw kledingstukken niet zo lang blootgesteld aan hoge temperaturen.

PROSTEAM-TECHNOLOGIE

Tot 30% minder kreuk en snel opfrissen

De AEG 7000 serie wasmachine

DE BESCHERMER VAN DELICATE SHIRTS

Zorg ervoor dat uw kleding er elke dag weer perfect uitziet en aanvoelt, zonder moeite. Wilt u minder tijd besteden aan strijken? Met de AEG 7000 serie wasmachines met ProSteam-technologie kunt u een wasprogramma afronden met stoom om kreuk te verminderen of een apart stoomprogramma gebruiken om kledingstukken op te frissen zonder ze te wassen. Minder strijken betekent minder slijtage van vezels, zodat uw kleding er langer als nieuw blijft uit zien.

Modellen die zijde, wollen & sportkleding dragen

DURF TE DROGEN!

Nog nooit wol, zijde of outdoorkleding in een droger gedroogd? Nu kunt u alles wat u wast ook met het volste vertrouwen in de droger drogen. De AEG 8000 serie drogers met AbsoluteCare®-systeem bieden een unieke bescherming voor uw kleding. Aangepaste programma's die nauwkeurig de bewegingen en de temperatuur bepalen zorgen voor een ultieme verzorging van al uw kleding.


Vrouw in een net gewassen zwarte jurk

DE BESCHERMER VAN DE KLEINE ZWARTE JURK

Geniet wasbeurt na wasbeurt van de kleur, vorm en zachtheid van uw kleding. De ionenwisselende filtersysteem in AEG 9000 Series-wasmachines is uniek in de wereld. Deze SoftWater Technology verwijdert onzuiverheden uit het water voordat dit in de trommel komt waardoor het wasmiddel op 30 graden net zo goed presteert als tijdens een wasbeurt op 60 graden. Beter voor het milieu, beter voor uw kleding.

 Het slimme kledinglaboratorium van adidas met een mannequin

Wilt u weten wat er komen gaat?

The Next Black is een documentaire over wat we kunnen verwachten. We hebben in onze glazen bol gekeken om te begrijpen wat er in de toekomst nodig zal zijn voor wat betreft het wassen van kleding. We werkten samen met ontwerpers en leidende modemerken, zoals Adidas en Patagonia, om hierachter te komen. Wij nodigen u uit om de toekomst van kleding en de toekomst van zorg te ontdekken.