Productdetails

Stofvrij zonder compromissen. Combineer kracht met gebruiksgemak om je hele huis in een keer brandschoon te maken. Ongelofelijk grondig. Verwijdert zelfs hardnekkige haren van huisdieren uit gestoffeerde meubels dankzij de PetPro+ turbozuigmond.

Voordelen

6 keer* krachtiger

De hogesnelheidsmotor levert 6 keer* meer zuigvermogen voor een grondig reinigingsresultaat. De AEG 8000 steelstofzuiger biedt uitstekende prestaties en een grondige stofopname zowel op harde vloeren als tapijten.

*Gebaseerd op interne testen voor zuigkracht op handunit in overeenstemming met IEC 62885-2, in vergelijking met vorig CX7-2-35WR model.

Reinig je hele huis met één keer opladen**

De nieuwe AEG 8000-steelstofzuiger heeft een verwisselbare 25.2V Li-ion HD accu van 2500mAh zodat je al je reinigingstaken met gemak kunt aanpakken. Met deze accu heb je van 6 tot 60 minuten gebruikstijd (afhankelijk van de krachtstand en de gebruikte accessoires).

**Interne test ondersteunt tot 35 minuten gebruik bij min. modus en het gebruik van een roterende vloerzuigmond. Dit staat gelijk aan een berekende oppervlakte van 75 m2. 60 minuten gebruiksduur met de motor-unit

De gemotoriseerde Pet Pro+ zuigmond verwijdert dierenharen van elk oppervlak

De combinatie van een gemotoriseerde borstel en rubberen strips van het PetPro+-mondstuk pakt haar op van alle oppervlakken, zoals je sofa, banken of autostoelen. Graaft diep in de bekleding om het moeilijkste dierenhaar eruit te halen.

Snelle ontgrendeling van de motorunit

Zet de AEG 8000 steelstofzuiger in zijn laadstation (dat zich op de grond plaatst), klik op de ontgrendelingsknop en zo kun je eenvoudig de handunit loskoppelen; klaar voor gebruik. Op deze handstofzuiger kunnen accessoires gekoppeld worden wat maakt dat de stofzuiger heel veelzijdig is in gebruik.

Auto modus voor efficiënter reinigen

Of het nu gaat om harde vloeren of tapijt, de auto modus past op intelligente wijze het zuigvermogen aan het soort vloer aan voor efficiënt reinigen. De borstelweerstand wordt continu gedecteerd en het vermogen past zich vervolgens automatisch aan. Je kan ook de zuigkracht zelf bepalen.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels