Productdetails

Met rechtstreekse toegang tot de handeenheid en accessoires aan boord stelt de draadloze QX7 je in staat om snel over te schakelen van het reinigen van de vloer naar die moeilijk bereikbare plekken, en weer terug, in een handomdraai.

Voordelen

AEG - Steelstofzuiger - QX7-1-I360

Ongeëvenaarde reinigingsprestaties***, voor langere tijd.

Axiale cyclonische technologie zorgt voor ongeëvenaarde prestaties tijdens de hele reiniging, zelfs terwijl de stofbak gevuld wordt. ****Met een looptijd van maximaal 50 minuten, om meer terrein te bestrijken.

***Behoudt 99% van de oorspronkelijke reinigingsprestaties naarmate de stofbak gevuld wordt, volgens IED 62885-2 editie 1.0: 5.1, 5.7 en 5.9 op de instelling voor maximaal vermogen.

AEG - Steelstofzuiger - QX7-1-I360

Ergonomisch ontwerp voor compleet reinigingscomfort.

Met een ergonomisch ontwerp, easy-grip-handvat en lage gewichtsverdeling ligt de QX7 lichter in de hand en zorgt zo voor comfortabelere reiniging van vloeren. Terwijl de dubbele handgreep zorgt voor comfortabele reiniging boven de vloer en wanneer je hoog moet reiken.

AEG - Steelstofzuiger - QX7-1-I360

Vijfstaps luchtfiltering

Het 5-staps filtersysteem met E10-filtermateriaal verwijdert tot *****99,99% van de micro-stofdeeltjes van >1 µm voor een perfect gereinigde thuisomgeving.

*****Getest volgens ISO16890.

AEG - Steelstofzuiger - QX7-1-I360

Geïntegreerde accessoires worden aan boord bewaard.

Verlies geen tijd meer aan het zoeken naar bepaalde accessoires. Ze zijn geïntegreerd in de stofzuiger zelf en kunnen volop gecombineerd worden. Het spletenmondstuk en stofborstel kan je bevesigen op de kruimelzuiger, zodat je moeilijke hoeken en hoge plafonds ook kunt bereiken.

AEG - Steelstofzuiger - QX7-1-I360

PETPRO turbomondstuk

Het PETPRO-mondstuk garandeert een grondige reiniging van meubelbekleding van haren van huisdieren, stof en ander vuil. Dankzij een speciaal ontwikkeld mondstuk met borstelrol wordt het haar van je huisdieren nog efficiënter opgenomen.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels