Productdetails

Krijg de vrijheid om je keuken te ontwerpen die je nodig hebt. Dit duo combineert een inductiekookplaat met een krachtige geïntegreerde afzuigkap, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een kookplaat en een aparte afzuigkap. Nu kun je de inrichting van je keuken plannen met alle vrijheid die je creativiteit nodig heeft.

Voordelen

AEG - ComboHob met afzuiging - CCE8477SCB

Krijg alle vrijheid bij het ontwerpen van je keuken op je eigen manier

Deze combinatie van een inductiekookplaat met een krachtige geïntegreerde afzuigkap geeft je de vrijheid die je nodig hebt om je keuken te ontwerpen. Nu heb je meer ruimte voor je veelzijdige plannen voor de keuken.

AEG - ComboHob met afzuiging - CCE8477SCB

Krijg flexibiliteit aan beide zijdes van de kookplaat met Double FlexiBridge

Double FlexiBridge stelt je in staat de rechter- of linkerzijde van de kookplaat aan te passen tot je eigen kookgebied door het combineren van tot wel vier zones. Zo kun je koken met potten, pannen en zelfs grillplaten van verschillende groottes voor ultieme flexibiliteit.

AEG - ComboHob met afzuiging - CCE8477SCB

Verfris de lucht in de keuken zonder herrie na het koken met Breeze

Als je klaar bent met koken, wil je kunnen genieten van je maaltijd en op discrete wijze de lucht in de keuken verfrissen. De Breeze-functie reinigt de lucht in de keuken zacht, zonder de sfeer te verstoren voor jouw en je gast.

AEG - ComboHob met afzuiging - CCE8477SCB

Eenvoudig te reinigen. Eenvoudig te verwijderen. 2-in-1-filter

Het 2-in-1-filter combineert een houtskool- en vetfilter dat geurtjes en vet verwijdert. Bij een apparaat dat gebruikt wordt in recirculatiestand, is een 2-in-1-filter nodig. Het filter is eenvoudig te verwijderen en kan worden gereinigd in de vaatwasser.

AEG - ComboHob met afzuiging - CCE8477SCB

Haal het maximale uit je apparaat met de My AEG Kitchen-app

De My AEG Kitchen-app brengt je kookervaring naar een hoger niveau met moeiteloze stapsgewijze gidsen onder handbereik. Het helpt je je apparaat nog beter leren kennen, zodat je maximaal kunt profiteren van het gemak en de opwindende functies.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
red fabric in the air against dark background