IKE86683FB

8000 serie TotalFlex inductie 80 cm

Productdetails
hidden
Niet voorradig
€ 3.999
hidden
btw inbegrepen
Adviesprijs
hidden
Houd mij op de hoogte
  • Bekijk je dit apparaat graag eens van dichtbij? Maak dan een afspraak om onze showroom te komen bezoeken in Alphen aan den Rijn. Onze showroom adviseurs staan voor jou klaar en kunnen je alles vertellen over al onze apparaten.

    Lees meer
Breedte (mm)780
Aantal kookzones6
Flexibele kookzonesJa
Sensoren bij het kokenNee
TotalFlex®
TotalFlex®
Bridge
Bridge
Hob2Hood®
Hob2Hood®
Aparte kookzone-timers
Aparte kookzone-timers
Productdetails
De 8000 TotalFlex-kookplaat detecteert automatisch verschillende vormen potten en pannen en creëert daarvoor een aangepaste kookzone. Dit biedt je de vrijheid om potten en pannen vrijwel overal op het responsieve glazen oppervlak te plaatsen.
AEG - Inductiekookplaat - IKE86683FB
Gebruik potten en pannen van alle vormen en formaten met TotalFlex

Met TotalFlex kun je met potten en pannen van verschillende vormen en groottes koken. Je kunt de potten en pannen bijna overal op het grote responsieve glazen oppervlak van de kookplaat plaatsen en verplaatsen.

AEG - Inductiekookplaat - IKE86683FB
De bediening wordt automatisch verlicht. Met ActiveTouch

Met Active Touch licht de betreffende schuifbediening automatisch op als er een pan op de kookplaat wordt gezet. Alles wat je moet doen, is je gewenste temperatuur instellen. Het is een intuïtieve manier van koken.

AEG - Inductiekookplaat - IKE86683FB
Hob2Hood®: De handenvrije afzuigkap

De Hob2Hood®-functie verbindt de kookplaat en de afzuigkap. De afzuigkap past automatisch de zuigkracht aan op basis van het vermogen, zonder dat er een vinger wordt uitgestoken. Voor krachtige afzuiging bij dichtschroeien. En stillere afzuiging bij het sudderen.

AEG - Inductiekookplaat - IKE86683FB
Snellere warmte voor extra snelheid met PowerBoost

Je hoeft niet meer te wachten tot het water kookt. De PowerBoost-functie geeft een instant warmtestoot, water kookt in minder dan 90 seconden. Het is perfect voor taken zoals het snel laten koken van een grote pan met water.

Iedere kookzone. Individueel getimed

Als de kookzone in gebruik is, kun je via het aanraakscherm snel en handig de bijbehorende timer instellen. Je hoeft niet door menu´s of andere zones te navigeren. En omdat ieder gerecht nauwkeurig kan worden getimed, heb je volledige controle over het kookproces.

man folding towels
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen