Productdetails

De GourmetPro 9 is meer dan een waterkoker. Met een precisietemperatuurregeling van 40 °C tot 100 °C kun je babyvoeding opwarmen, op de perfecte temperatuur groene thee zetten of zelfs chocolade smelten. Deze waterkoker biedt meer dan alleen maar kokend water.

Voordelen

AEG - Waterkoker - K7-1-6BP

Temperatuurregeling. Via precisie en regeling

Stel de precieze temperaturen in die nodig zijn voor verschillende dranken en gerechten. Zowel voor babyvoeding op 40 °C, als voor groene thee op 80 °C, of koffie op 95 °C stopt de GourmetPro 9 waterkoker automatisch met verwarmen als de door je vooraf geselecteerde temperatuur is bereikt.

AEG - Waterkoker - K7-1-6BP

Precieze temperatuur. Wordt gedurende 40 minuten gehandhaafd

Zodra de GourmetPro 9 waterkoker is opgewarmd kan gedurende maximaal 40 minuten een constante temperatuur worden gehandhaafd. Telkens als de temperatuur 2 °C daalt, wordt het element van de waterkoker automatisch opnieuw geactiveerd om de temperatuur terug te laten stijgen.

AEG - Waterkoker - K7-1-6BP

Grote opening. Voor eenvoudige reiniging

Voorkom morsen met het grote, soepel opengaande deksel. Hiermee is reinigen, legen en bijvullen eenvoudig. En met het onderstuk dat 360 graden gedraaid kan worden, kan de GourmetPro 9 in elke richting vastgezet en los gemaakt worden.

AEG - Waterkoker - K7-1-6BP

Veiligheidsfuncties. Standaard ingebouwd

De antisliplaag op de basis beperkt het risico van ongewenst uitglijden tot een minimum. Voor een constante veiligheid wordt de GourmetPro 9 automatisch uitgeschakeld wanneer deze detecteert dat er zich onvoldoende water in de kamer bevindt.

AEG - Waterkoker - K7-1-6BP

Kalkfilter. Verbetering van de waterkwaliteit

Geniet van een pure, frisse smaak met het kalkfilter. Het filter is ontworpen om kalkopbouw te verminderen, onderhoud tot een minimum te beperken en de smaak van vers gezette thee te verbeteren.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires
red fabric in the air against dark background