Productdetails

Van brood tot brownies: de Deli 5 keukenrobot helpt je om heerlijke bakkerswaren te creëren. De planetaire mixactie en krachtige motor zorgen voor optimale en constante bakresultaten. De Deli 5 keukenrobot met duurzame gegoten behuizing biedt betrouwbare prestaties voor iedere gelegenheid.

Voordelen

AEG - Keukenmachine - KM5-1-VBP

Optimale resultaten met planetaire mixactie

Planetaire mixactie garandeert dat alle ingrediënten grondig gecombineerd worden zodat geen enkel ingrediënt onaangeroerd blijft. Het resultaat is een gladde, gelijkmatige consistentie voor recepten voor zowel grote als kleine baksels.

AEG - Keukenmachine - KM5-1-VBP

Krachtige motor van 1200 W

Het bakken van gezond volkorenbrood en pizza met een dunne korst vereist een sterke motor voor moeiteloos kneedwerk. De krachtige motor zorgt voor betrouwbare resultaten en veelzijdigheid bij de creatie van diverse recepten tijdens je bakavonturen.

AEG - Keukenmachine - KM5-1-VBP

Ruime roestvrijstalen kom van 5 l

De grote kom biedt de ideale capaciteit voor het creëren van grote en kleine baksels, van cupcakes voor intieme familiebijeenkomsten tot heerlijke cake voor speciale gelegenheden.

AEG - Keukenmachine - KM5-1-VBP

Veelzijdige tools en accessoires

Het creëren van lekkere en gezonde bakwaren vereist veelzijdige tools. Bak je favoriete zuurdesembrood, roomkaasglazuur en schuimkoekjes met behulp van de deeghaak, anti-aanbak-klopper en ballongarde. Geniet van gesneden groenten; allemaal thuis gemaakt met de inbegrepen salademaker.

Meerdere snelheden en pulseerfunctie

Zorg voor constante en perfecte resultaten, van het kloppen van slagroom tot het kneden van deeg, dankzij nauwkeurige controle van zes snelheden en een pulseerfunctie.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires
red fabric in the air against dark background