LR8606AD6

8000 serie PowerCare Autodose Wasmachine voorlader 10 kg

Productdetails
€ 296  energiebesparing
Beste voor energiebesparing Goud voor energiebesparing Zilver voor energiebesparing Brons voor energiebesparing Goede prijs/efficiëntie Goede prijs/kwaliteit
Met deze knop opent Youreko’s tool voor energiebesparing.
Tegenover minst efficiënte vergelijkbare model (NL)
hidden
Niet voorradig
€ 1.339
hidden
btw inbegrepen
Adviesprijs
hidden
Houd mij op de hoogte

Beter dan de beste energieklasse* – bespaart grondstoffen en levert uitstekende prestaties.

Deze AEG EcoLine wasmachine overtreft het hoogste energielabel A en bespaart meer energie. AEG EcoLine wasmachines zijn geselecteerd op basis van het hoogste energielabel en onze beste functies voor het besparen van grondstoffen tijdens het gebruik.

*In energieverbruik rekening houdend met de EU-drempel voor energieverbruik, vergeleken met A-label classificatie. **Beschikbaarheid van functies is afhankelijk van de productserie
Meer lezen
 • Bekijk je dit apparaat graag eens van dichtbij? Maak dan een afspraak om onze showroom te komen bezoeken in Alphen aan den Rijn. Onze showroom adviseurs staan voor jou klaar en kunnen je alles vertellen over al onze apparaten.

  Lees meer
 • Deze motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten. Registreer dit apparaat op aeg.nl en geniet van 10 jaar garantie op de Inverter of EcoInverter motor.

  Lees meer
 • Als onderdeel van onze voortdurende focus op duurzaamheid heeft dit   apparaat een 25% betere beoordeling dan energielabel A. Dit betekent dat je tot 25% meer energie bespaart.

  Meer lezen

   

   

Capaciteit (kg)10
Toerental (rpm)1600
DesignExtra groot display
Diepte (mm)660
PowerClean 59 min
PowerClean 59 min
ProSteam®
ProSteam®
PreciseWash
PreciseWash
AutoDose
AutoDose
Connectiviteit
Connectiviteit
Productdetails
De 8000 serie PowerCare wasmachine gebruikt een unieke techniek om wasmiddel snel vooraf te mengen, waarna het gelijkmatig over je kleren wordt gesproeid voor opmerkelijk schoon wasgoed. Het versterkt de kracht van het wasmiddel, zelfs op 30°C, voor uitstekende wasresultaten in minder dan een uur.
AEG - 10 kg wasmachine - LR8606AD6
PowerClean 59 min, volledig vlekvrij, zelfs op lagere temperaturen*

PowerClean 59 min zorgt voor een bewezen volledige vlekverwijdering in minder dan een uur op 30°C.* Het zorgt ervoor dat het wasmiddel elke vezel bereikt — zodat een korte cyclus even doeltreffend is als een lange cyclus en vlekken volledig verwijderd worden.

*Externe test van PowerClean 59 min 30°C programma met een lading van 5 kg toont 100% verwijdering van 59 van de meest voorkomende huishoudvlekken.
AEG - 10 kg wasmachine - LR8606AD6
AutoDose beschermt kleding en gebruikt tot 60% minder wasmiddel*

AutoDose neemt het giswerk weg met sensoren om de precieze hoeveelheid wasmiddel en -verzachter te berekenen, zodat exact de benodigde hoeveelheid voor elke lading wordt gebruikt. Bespaar tot 60% wasmiddel* — en maak je katoenen kleding langer bestand tegen scheuren.*

*Interne test met het katoenprogramma van 1 uur op 30°C, waarbij PODS® in de UniversalDose-lade vergeleken worden met PODS® in de trommel
AEG - 10 kg wasmachine - LR8606AD6
De volgende stap naar een meer persoonlijke waservaring met connectivity

Gebruik de My AEG app om instellingen te personaliseren en slimme tips en suggesties te ontvangen. Personaliseer wasprogramma's en verstuur instructies naar je wasmachine om het aan je wensen en gewoontes aan te passen. Slim en makkelijk via je smartphone.

AEG - 10 kg wasmachine - LR8606AD6
Kledingstukken opgefrist.* Verminder kreuken met stoom.

Steam Refresh neutraliseert geurtjes* en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur toe. Dat geeft het die net gewassen frisheid.

*Uit externe tests blijkt dat de geur van sigarettenrook in een Steam Refresh-cyclus geneutraliseerd wordt.
AEG - 10 kg wasmachine - LR8606AD6
PreciseWash bespaart tot 40% tijd, water en energie* door elke lading te optimaliseren.

PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading. Je krijgt zo geoptimaliseerde wascycli die het energie-, tijd- en waterverbruik tot 40% verminderen bij het wassen van kleinere ladingen.*

*Interne test voor tijd, water- en energieverbruik van een 30°C katoencyclus, geoptimaliseerd met PreciseWash voor 1kg versus maximale lading.
man folding towels
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

 • Snelle ondersteuning en service
 • Toegang tot handleidingen en andere documenten
 • Speciale aanbiedingen en kortingen