AEG Cooking Club

Ontdek onze stoomoven tijdens de AEG kookworkshop

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die een multifunctionele stoomoven van AEG je kan bieden? Maak dan kennis met de AEG combi-stoomovens tijdens één van onze workshops.

 

 

AEG fysieke cooking club

Maak kennis met de AEG Cooking Club en ontdek een nieuwe manier van koken met de AEG combi-stoomovens. Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden en toch culinair wil genieten. 

Tijdens deze fysieke workshop in Alphen aan den Rijn kun je uitgebreid kennis maken met de verschillende mogelijkheden van onze stoomovens. Na een korte demonstratie kun je zelf aan de slag gaan in onze kookstudio onder leiding van onze chefkok. Na afloop kun je samen met de andere deelnemers aan tafel genieten van de klaargemaakte gerechten.

Let op!

Alle bezoekers van de AEG Cooking Club hebben een geldige corona-toegangspas nodig, via de CoronaCheck App – of op papier. Een corona toegangspas geldt bij een van de volgende opties:

Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud

Een geldig recent herstelbewijs van het coronavirus

Bewijs van volledige vaccinatie

Zie voor meer informatie: Lees hier de algemene regels vanuit de overheid.

AEG VIRTUELE COOKING CLUB

Tijdens de Virtuele Cooking Club sessies zal onze chefkok online de verschillende basisprincipes van de combi stoomoven presenteren. Daarna zal er voldoende tijd genomen worden om alle vragen te beantwoorden.

We blijven ook beschikbaar voor alle vragen over onze combi stoomovens. Stel ons je vragen per e-mail via aeg.cookingclub@electrolux.nl en we zullen ze zo snel mogelijk beantwoorden.

Schrijf je hier in

Locaties, tijden en prijzen

Alphen aan den Rijn

Maximaal 16 personen

Elke zaterdag (10:30 - 13:00) en regelmatig op vrijdag (14:00 – 16:30)

Kosten: € 29,- per persoon*

Zwolle (Librije's Atelier)


Maximaal 16 personen

Twee woensdagen per maand (11:30 – 15:30)

Kosten: € 49,- per persoon*

 

Lees alles over de stoomoven ervaringen van onze andere workshop deelnemers.

 

*Heb je zes maanden voor of zes maanden na de workshop een stoomoven aangeschaft, dan kun je je geld terugvragen met het restitutieformulier en een kopie van de aankoopnota waar de stoomoven op vermeld staat. Dit geldt alleen voor aankopen in Nederland. Het bedrag wordt binnen 3 weken na deelname aan de kookworkshop op je rekening teruggestort. Restitutie tot een maximum van twee personen vindt plaats na deelname aan de workshop. 

Bekijk hier het restitutieformulier
Bekijk hier de deelnemende modellen

 

 

Reserveer hier een workshop in Alphen ad Rijn

Reserveer hier een workshop in Librije's Atelier

Stoomoven recepten

De culinaire experts van Cooking Club hebben de heerlijkste recepten voor jou samengesteld voor de combi-stoomoven. De verschillende stoomprogramma’s maken het mogelijk om makkelijker heerlijke en gezonde maaltijden te bereiden die de smaak, de kleur en de vitamines van je ingrediënten beter bewaren.

Heb je nog geen combi-stoomoven? Maak je geen zorgen, ook dan haal je vast heel wat inspiratie uit deze originele recepten! Een aantal recepten maakt gebruik van de heteluchtfunctie, die natuurlijk ook gewoon op de combi-stoomoven zit.

Recepten

Onze ambassadeurs & partners

We werken samen met de allerbeste. Van foodbloggers tot sterrenchefs. En we brengen ze naar jou toe. Bezoek onze demonstraties tijdens Taste festivals of boek een sessie via onze Cooking Club. Laat je verrassen door de mogelijkheden en ontdek hoe je smaak kunt optimaliseren.

Lees meer over onze partnerships

My AEG-app

Trots op een gemaakt gerecht? Deel het met ons op Facebook! Download ook My AEG-app met recepten voor iOS of Android.

AEG smart home

Contact

E-mail: aeg.cookingclub@electrolux.nl

Tel: 0172 - 468 468

Wijzigingen en annuleringen onder voorbehoud. Bekijk hier de voorwaarden en bepalingen.