AEG Cooking Club

AEG Cooking Club

Ontdek onze stoomoven tijdens de AEG kookworkshop

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die een multifunctionele stoomoven van AEG je kan bieden? Maak dan kennis met de AEG combi-stoomovens tijdens één van onze workshops.

 

 

AEG cooking club

Maak kennis met de AEG Cooking Club en ontdek een nieuwe manier van koken met de AEG combi-stoomovens. Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden en toch culinair wil genieten. 

Tijdens deze workshop in Alphen aan den Rijn of Zeeland (Noord-Brabant) kun je uitgebreid kennis maken met de verschillende mogelijkheden van onze stoomovens. Na een korte demonstratie kun je zelf aan de slag gaan in onze kookstudio onder leiding van onze chefkok. Na afloop kun je samen met de andere deelnemers aan tafel genieten van de klaargemaakte gerechten.

Locaties, tijden en prijzen

Alphen aan den Rijn

Maximaal 20 personen

Elke zaterdag (10:30 - 13:00) en regelmatig op vrijdag (12:00 – 14:30)

Kosten: € 29,- per persoon*

Zeeland (Noord-Brabant)

Maximaal 14 personen

Elke woensdag om de week (14.00-16.30)

Kosten: € 29,- per persoon*

Lees alles over de stoomoven ervaringen van onze andere workshop deelnemers.

*Heb je zes maanden voor of zes maanden na de workshop een stoomoven aangeschaft, dan kun je je geld terugvragen met het restitutieformulier en een kopie van de aankoopnota waar de stoomoven op vermeld staat. Dit geldt alleen voor aankopen in Nederland. Het bedrag wordt binnen 3 weken na deelname aan de kookworkshop op je rekening teruggestort. Restitutie tot een maximum van twee personen vindt plaats na deelname aan de workshop. 

Bekijk hier het restitutieformulier
Bekijk hier de deelnemende modellen

Reserveer hier een workshop in Alphen aan den Rijn
Reserveer hier een workshop in Zeeland (Noord-Brabant)

Cooking Clubs België

Wil je graag een workshop volgen, maar woon je in het zuiden en zijn de locaties in Nederland net even te ver weg voor je? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom bij onze zuiderburen, net over de grens in Maasvallei of Noorderkempen

Ook op deze locaties leer je van enthousiaste chefs alle trucjes om snel, gezonde en restaurantwaardige maaltijden op tafel te zetten met jouw stoomoven.

Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan snel een plek via onderstaande link.

Stoomoven recepten

De culinaire experts van Cooking Club hebben de heerlijkste recepten voor jou samengesteld voor de combi-stoomoven. De verschillende stoomprogramma’s maken het mogelijk om makkelijker heerlijke en gezonde maaltijden te bereiden die de smaak, de kleur en de vitamines van je ingrediënten beter bewaren.

Heb je nog geen combi-stoomoven? Maak je geen zorgen, ook dan haal je vast heel wat inspiratie uit deze originele recepten! Een aantal recepten maakt gebruik van de heteluchtfunctie, die natuurlijk ook gewoon op de combi-stoomoven zit.

Onze ambassadeurs & partners

We werken samen met de allerbeste. Van foodbloggers tot sterrenchefs. En we brengen ze naar jou toe. Bezoek onze demonstraties tijdens Taste festivals of boek een sessie via onze Cooking Club. Laat je verrassen door de mogelijkheden en ontdek hoe je smaak kunt optimaliseren.

My AEG-app

Trots op een gemaakt gerecht? Deel het met ons op Facebook! Download ook My AEG-app met recepten voor iOS of Android.

Contact

E-mail: aeg.cookingclub@electrolux.nl

Tel: 0172 - 468 468

Wijzigingen en annuleringen onder voorbehoud. Bekijk hier de voorwaarden en bepalingen.