AEG COOKING CLUB

Ontdek onze stoomoven tijdens de AEG kookworkshop

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die een multifunctionele stoomoven van AEG je kan bieden? Maak dan kennis met de AEG combi-stoomovens tijdens één van onze workshops of laat je inspireren tijdens een demonstratie

Tijdens onze workshop

Maak kennis met de AEG Cooking Club en ontdek een nieuwe manier van koken. Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden en toch culinair wil genieten. 

Tijdens de workshop kun je uitgebreid kennis maken met de verschillende mogelijkheden van onze stoomovens. Na een korte demonstratie kunt je zelf aan de slag gaan in onze kookstudio onder leiding van onze chefkok. Na afloop kun je samen met de andere deelnemers aan tafel genieten van de klaargemaakte gerechten. 

Locaties, tijden en prijzen

Alphen aan de Rijn

Maximaal 20 personen

Elke zaterdag (10:30 - 13:00) en op vrijdag (13:30 – 16:00)

Kosten: 29,- per persoon*

Je kunt hier ook elke zaterdag terecht voor een kosteloze demonstratie van de stoomoven (13:30-14.30).

 

Zwolle (Librije's Atelier)

 Maximaal 24 personen

Twee woensdagen per maand (11:30 – 15:30)

Kosten: € 49,- Per persoon*

 

Groessen

Maximaal 16 personen

Elke derde donderdag van de maand (14:00 – 16:30)

Kosten: € 29,- per persoon*

Let op: voor de workshop in Groessen kun je je tot december 2019 opgeven.

 

Lees alles over de stoomoven ervaringen van onze andere workshop deelnemers.

 

*Heb je zes maanden voor of zes maanden na de workshop een stoomoven aangeschaft, dan kun je je geld terugvragen met het restitutieformulier. Dit geldt alleen voor aankopen in Nederland.

 

Contact

E-mail: aeg.cookingclub@electrolux.nl

Tel: 0172 - 468 468

Wijzigingen en annuleringen onder voorbehoud. Bekijk hier de voorwaarden en bepalingen.

Stoomoven Recepten

De culinaire experts van Cooking Club hebben de heerlijkste recepten voor jou samengesteld voor de combi-stoomoven. De verschillende stoomprogramma’s maken het mogelijk om makkelijker heerlijke en gezonde maaltijden te bereiden die de smaak, de kleur en de vitamines van je ingrediënten beter bewaren.

Heb je nog geen combi-stoomoven? Maak je geen zorgen, ook dan haal je vast heel wat inspiratie uit deze originele recepten! Een aantal recepten maakt gebruik van de heteluchtfunctie, die natuurlijk ook gewoon op de combi-stoomoven zit.

Trots op een gemaakt gerecht? Deel het met ons op Facebook! Download ook My AEG-app met recepten voor iOS of Android.

Ambassadeur Jozef Youssef

Onze ambassadeurs & partners

We werken samen met de allerbeste. Van foodbloggers tot sterrenchefs. En we brengen ze naar jou toe. Bezoek onze demonstraties tijdens Taste festivals of boek een sessie via onze Cooking Club. Laat je verrassen door de mogelijkheden en ontdek hoe je smaak kunt optimaliseren.