AEG Cooking Club Groessen

AEG Cooking Club De Groene Schuur Groessen

Bij AEG Cooking Club De Groene Schuur in Groessen word je ontvangen in een prachtige plattelandsomgeving, onder de rook van Arnhem. Tijdens de kookworkshop daar kun je kennis maken met verschillende apparaten van AEG. De workshops worden gegeven door verschillende chefkoks, onder wie Eddie Roelofs, Dieder Bouchardy en Ferdinand Eeuwes. De Groene Schuur teelt haar eigen (vergeten) groenten en is een ideale plek om meer te leren over de gezonde kanten van stomen.

ProCombi® workshop De Groene Schuur Groessen

Kookworkshop

Met deze workshop leer je de combi-stoomoven écht kennen en er het beste uit te halen. Onze chefkok helpt je bij het bereiden van een voor- en hoofdgerecht, dat je daarna met de andere deelnemers gezellig op kunt eten.

Maximaal 16 personen

Duur: 2 uur (14:00 - 16:30 uur, elke derde donderdag van de maand)

Kosten: € 29,- per persoon*

*De kookworkshop is gratis bij aanschaf van een ProCombi, ProCombi Plus, SteamBoost of SteamPro combi-stoomoven van AEG, zes maanden voor of na het bijwonen. Om het bedrag terug te vragen kun je dit formulier invullen. Restitutie vindt plaats na deelname aan de workshop tot een maximum van twee personen per boeking.

Let op: je kunt je tot december 2019 inschrijven voor een workshop bij de Cookingclub in Groessen.

Adres

Lijkweg 9b

6923 CA Groessen

Tel: 0316-330718

www.degroeneschuur.nl

www.kokenindekas.nl