BEKIJK JE MAILBOX VOOR DE BEVESTIGING VAN JE AANMELDING

BEDANKT VOOR JE AANMELDING VOOR DE ACTIE

REGISTREER JE STOFZUIGER SNEL NOG EVEN OP AEG.NL

Je hebt je succesvol aangemeld voor de actie. Wil je daarnaast ook handige info bij de hand houden over je apparaat? Registreer je stofzuiger dan nog snel op aeg.nl. Zo vind je makkelijk de digitale handleiding, bijhorende accessoires, onderdelen en adviesartikelen.

 • Waarom een product registreren?

  Registreer je product, kom eventueel in aanmerking voor de 10 jaar motorgarantie (afhankelijk van het type product) en profiteer van de vele voordelen. Zo heb je snel toegang tot alle diensten en downloads (zoals gebruiksaanwijzingen), en het bestellen van onderdelen en accessoires. Verder sturen wij tips om je nieuwe product beter te gebruiken en veiligheidsberichten. 

 • Extra's?

  Selecteer tijdens het registratieproces om de AEG nieuwsbrief te ontvangen waarmee je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Ook sturen we je na aankoop tips en trucs om nog meer uit je apparaat te halen.

 • Wat heb ik nodig?

  Het modelnummer of productnummer (PNC) van je apparaat. Je vindt deze nummers op het apparaat zelf of op de verpakking.

  Hoe lang duurt een registratie?

  De registratieprocedure bestaat uit drie simpele stappen en duurt maar een paar minuten. Het gaat nog sneller als je de aankoopbon bij de hand houdt.