AEG EcoLine cashback promotie

Ontvang na registratie van een set keukenapparaten in de periode 1 maart t/m 31 Augustus tot € 600,- cashback retour.

Registratie set producten

Bij aankoop van een set AEG EcoLine keukenapparaten ontvang je tot € 600,- cashback wanneer je 1 of meer keukenapparaten tegelijk registreert en aangekocht bij een erkende keukenspeciaalzaak in Nederland.

Deze actie is geldig in de periode 1 maart t/m 31 augustus 2024 op deelnemende modellen.

Bekijk de deelnemende modellen

Bekijk de actievoorwaarden

REGISTRATIE ÉÉN PRODUCT

Bij aankoop van één AEG EcoLine keukenapparaat ontvang je tot € 150,- cashback na registratie. Deze actie is geldig in de periode 1 maart t/m 31 augustus 2024 op deelnemende modellen.

Bekijk de deelnemende modellen

Bekijk de actievoorwaarden

Helaas is de actie afgelopen voor alle vrijstaande apparaten (wasmachines, wasdrogers, stofzuigers, luchtreinigers, vrijstaande koelkasten & vrijstaande vaatwassers)

88% van de consumenten wil graag dat merken hen helpen om milieuvriendelijkere keuzes te maken. Daarom hebben wij AEG EcoLine ontwikkeld: één range met onze meest duurzame producten die uitzonderlijke prestaties combineren met vermindering van de milieu-impact.

Omdat onderzoek heeft uitgewezen dat maar liefst 85% van de milieu-impact van een huishoudelijk apparaat ontstaat tijdens het gebruik ervan zijn de EcoLine-modellen niet alleen onze meest energiezuinige apparaten, ze zijn ook op andere manieren duurzamer. Bijvoorbeeld door het gebruik van gerecycled plastic of minder water. Daarnaast zijn ze voorzien van de laatste technologieën die specifiek zijn afgestemd op gebruiksgemak en gericht op het verminderen van de milieu-impact - elke dag weer. Meer weten over AEG EcoLine?