CX7 Animal steelstofzuigers

CX7 Animal steelstofzuigers

AEG CX7 Animal

De meest complete AEG steelstofzuiger van dit moment met een speciale mini turboborstel die gemonteerd kan worden op de uitneembare kruimelzuiger om ook uw meubels te ontdoen van haren en stof. Neem deze kruimelzuiger met mini turboborstel zelfs mee naar de auto of caravan.
Optionele accessoires beschikbaar om deze nog veelzijdiger te maken.

Het Testpanel

In maart 2018 is onze AEG CX7 Animal steelstofzuiger getest door gebruikers van Het Testpanel. Uit dit onderzoek is onze steelstofzuiger beoordeeld met een 8/10 door 20 testers. Bij 85% hiervan overtreft of voldoet de stofzuiger aan de verwachtingen. 90% van de tester zou de AEG CX7 steelstofzuiger aanbevelen aan familie en vrienden.

Hiernaast kunt u een video bekijken van één van de testers van Het Testpanel die het product getest heeft.

Klik hier voor het testrapport

Mini turboborstel

Bij de speciale Animal steelstofzuigers van AEG, de CX7-2-45AN en de CX7-2-S360, zit een extra mini turboborstel die aangesloten kan worden op de uitneembare kruimelzuiger. Zo kan u gemakkelijk meubels en hogere oppervlakken ontdoen van dierenharen, maar neem deze ook gerust mee naar uw auto om hier dierenharen en vuil te verwijderen. Een compleet model voor totale reiniging van uw huis en auto.

2-in-1 functie

In alle CX7 steelstofzuigers van AEG zit een afneembare kruimeldief waarmee u moeiteloos kan zuigen van hogere oppervlakken naast uw vloer. Op deze kruimeldief kan voor de Animal modellen een mini turboborstel geplaatst worden door middel van de aansluitpunten. Let op! Deze accessoire kan alleen op deze Animal modellen geplaatst worden.

Waar te koop?

De AEG draadloze animal steelstofzuiger CX7* is o.a. verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:
BCC
Bol.com
Coolblue
EP
Expert
Media Markt

*Diverse modellen beschikbaar

Turbopower HD batterij

Langer meer kracht met de hoogwaardige Lithium HD TurboPower-batterij die twee keer zo lang meegaat als een nikkelbatterij en lichter en gebruiksvriendelijker is. De batterij, die eenvoudig te vervangen en snel op te laden is, heeft een maximale werktijd van 45 minuten en de indicator geeft aan wanneer deze opgeladen moet worden.

Brushrollclean-technologie

U hoeft geen haren en vezels meer uit de stofzuigerborstel te halen. Laat de gepatenteerde Brushrollclean™-technologie van de AEG CX7 steelstofzuigers de turboborstel schoonmaken door enkel op het pedaal te drukken met uw voet die gemonteerd is op de zuigmond. Deze zorgt ervoor dat er een mes naar beneden komt tegen de borstelrol aan en de haren en vezels door zal snijden die weer direct opgezogen worden door de steelstofzuiger.
Zo hoeft u de borstelrol niet meer uit de zuigmond te halen om deze te reinigen met een schaar of mes.

Wist je dat....

AEG een speciale 360+ kit (AKIT360+) heeft waarmee u nog meer kunt halen uit uw CX7 steelstofzuiger?

AEG CX7-2-45AN

De CX7-2-45AN, X Flexibility™ ANIMAL EDITION steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. Deze ANIMAL steelstofzuiger wordt speciaal geleverd met het gemotoriseerde X Flexibility™ Animal Care-mondstuk (mini turboborstel) voor het in één beweging opzuigen van vuil en dierenharen met het grootste gemak. De snoerloze steelstofzuiger van AEG biedt grenzeloze schoonmaakvrijheid op alle oppervlakken en staat klaar wanneer u hem nodig heeft.

AEG CX7-2-S360

De CX7-2-S360, X Flexibility™ ANIMAL EDITION steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. Deze ANIMAL steelstofzuiger wordt speciaal geleverd met het gemotoriseerde X Flexibility™ Animal Care-mondstuk (mini turboborstel) voor het in één beweging opzuigen van vuil en dierenharen met het grootste gemak. De snoerloze steelstofzuiger van AEG biedt grenzeloze schoonmaakvrijheid op alle oppervlakken en staat klaar wanneer u hem nodig heeft.

Ontdek de CX7 Steelstofzuigers

Met de AEG CX7 steelstofzuigers speciaal voor mensen met huisdieren maakt u in een handomdraai alle typen vloeren, meubels e.d. schoon van bijvoorbeeld dierenharen. De 2-in-1 functie en de speciaal meegeleverde mini turboborstel maken dit mogelijk. Deze mini turboborstel zit standaard in de verpakking bij de CX7-2-45AN en de CX7-2-S360 en is alleen op deze modellen te gebruiken.