BEAUTY VOUCHER CADEAU BIJ EEN AEG WASMACHINE, DROOGKAST OF WASDROOGCOMBINATIE

ONTVANG EEN ICI PARIS CADEAUBON MET AEG

Bij aankoop van een nieuwe wasmachine, droger of was/droogcombinatie van AEG, kunt u nu tijdelijk een ICI Paris cadeaubon krijgen tot een waarde van €150,-.

Bij aankoop van één van de AEG apparaten uit het actieaanbod krijgt u nu een ICI PARIS XL e-Gift Card ter waarde van 50, 75, 100 of 150 euro cadeau. Met de nieuwe wasmachines, drogers en was/droogcombinaties van AEG zorgt u niet alleen op de beste manier voor uw kleding, u zorgt ook goed voor uzelf.  Deze actie loopt van 15 oktober tot en met 31 december 2017.

Registreer uw product

Bekijk de algemene actievoorwaarden en de modellenlijst

Neem contact met ons op voor vragen over de AEG - ICI PARIS XL actie

Bij welke apparaten is deze actie geldig?

- U krijgt een ICI PARIS XL e-Gift Card van 150 euro bij aankoop van een nieuwe wasmachine of droger van AEG uit de 9000 Serie. Het modelnummer van deze wasmachines begint met L9F en de drogers beginnen met T9D.

-U krijgt een ICI PARIS XL e-Gift Card van 100 euro bij aankoop van een nieuwe was/droogcombinatie van AEG.

- U krijgt een ICI PARIS XL e-Gift Card ter waarde van 75 euro bij aankoop van een een wasmachine van of een nieuwe droger van AEG uit de 8000 Serie. Deze modellen beginnen met L8F bij wasmachines. De drogers die in aanmerking komen voor een ICI PARIS cadeaubon hebben een modelnummer dat begint met T8D en moeten beschikken over een A+++ energieklasse.

- U krijgt een ICI PARIS XL e-Gift Card ter waarde van 50 euro bij aankoop van een nieuwe wasmachine van AEG uit de 7000 Serie. De wasmachines van AEG die hiervoor in aanmerking komen hebben een modelnummer dat begint met L7F. Ook de drogers met een modelnummer dat begint met T8D en energieklasse A++ hebben komen voor deze cadeaubon in aanmerking.

Met de was- en droogapparatuur van AEG kunt u zelfs uw meest delicate stoffen wassen, zelfs de kleding die u met de hand moet wassen. U hoeft slechts uw kleding te sorteren en het juiste programma te selecteren en uw nieuwe wasmachine of droger doet de rest. Kijk hieronder naar het volledige assortiment aan wasmachines, drogers en was/droogcombinaties. 

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Koop uw apparaat tussen 15 oktober en 31 december.

Koop uw nieuwe wasmachine, droger of was/droogcombinatie van AEG na 15 oktober en voor 31 december 2017. Bewaar het aankoopbewijs goed! Dit is niet alleen uw garantiebewijs, u heeft dit ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Registreer uw product en vraag uw e-Gift Card aan

Registreer uw product en meld u aan vóór 15 januari 2018 uw nieuwe apparaat aan met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en uw persoonlijke gegevens om in aanmerking te komen voor een ICI PARIS cadeaubon.

Stap 3 – Validatie en ontvangst cadeaubon

Als uw aanvraag is goedgekeurd wordt de ICI PARIS XL e-Gift Card met unieke code binnen 6 weken per e-mail verstuurd. De e-Gift Card is inwisselbaar bij alle winkels van ICI PARIS XL in Nederland en de webshop iciparisxl.nl

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de AEG - ICI PARIS XL actie? Dan kunt u een e-mail sturen naar aeg@racktime.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer (072) 541 39 33 (van 08.30 tot 17.30 uur).

Actievoorwaarden

- Deze actie is alleen geldig voor inwoners van Nederland van 18 jaar of ouder die tijdens de periode van 15-10-2017 t /m 31-12-2017 een AEG actiemodel wasmachine, droger of was/droogcombinatie hebben gekocht bij een erkende AEG-dealer in Nederland.

- Bij aankoop van één van de geselecteerde AEG apparaten ontvangt u ICI PARIS XL e-Gift Cards met een totale waarde van 50, 75, 10 of 150 euro- (afhankelijk van het modelnummer).

- Alleen modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie.

- AEG is niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie omtrent deze actie in de winkel (offline en online).

- AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.

- De uiterste datum van aanmelding van het aangekochte apparaat is 15-01-2018. Alleen aanmeldingen die zijn voorzien van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermeld één van de deelnemende AEG apparaten, zullen worden aanvaard. Een geldig aankoopbewijs is een kopie van de aankoopfactuur.

- AEG is niet verantwoordelijk voor onleesbare, onvolledige, te late, niet ontvangen of beschadigde aanvragen.

- De ICI PARIS XL e-Gift Card wordt, na een correcte aanmelding, per e-mail toegezonden naar het opgegeven e-mailadres. Houd voor ontvangst van de ICI PARIS XL e-Gift Card, rekening met een levertermijn van 6 weken na validatie van uw aanvraag.

- De waarde van de ICI PARIS XL e-Gift Card wordt niet in geld uitgekeerd. Per adres wordt maximaal één e-Gift Card, bij aankoop van een wasmachine, en één e-Gift Card, bij aankoop van een droger, en één e-Gift Card, bij aankoop van een was/droogcombinatie, toegezonden.

- De ICI PARIS XL e-Gift Cards zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kunnen worden verzilverd in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de webshop: iciparisxl.nl.

- U heeft de mogelijkheid om het tegoed op de e-Gift Card in meerdere delen te gebruiken. Het resterende bedrag op uw e-Gift Card kan niet in contanten worden uitbetaald en het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden.

- Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk.

- Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en promoties van AEG. AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen.

- Deze actie wordt uitgegeven door Electrolux Home Products (Nederland) B.V. - Vennootsweg 1, 2404 CG Alphen a/d Rijn - NL004082023B02, waarvan het merk AEG deel uitmaakt.