TOT €150,- CADEAU BIJ ICI PARIS XL

TOT €150,- CADEAU BIJ ICI PARIS XL

Bij aankoop van één van de AEG apparaten uit het actieaanbod krijgt u nu een ICI PARIS XL e-gift Card ter waarde van 50, 75 of 150 euro cadeau. 
Met de nieuwe AEG wasmachines, drogers en was/droogcombinaties verwent u dus niet alleen uw was maar ook uzelf.

Wacht niet te lang want deze actie loopt van 15 oktober t/m 31 december 2018. 

Registreer uw product
Bekijk de actievoorwaarden 
Bekijk de modellenlijst

Bij welke apparaten is deze actie geldig?

ICI PARIS XL e-Gift Card 150 euro bij aankoop van een AEG was/droogcombinatie waarvan het modelnummer begint met L9W, L8W of L7W.

ICI PARIS XL e-Gift Card 75 euro
bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan het modelnummer begint met een L9F, L8F, of L8T, of van een AEG droger waarvan het modelnummer begint met T9D of T8D en die valt in energie-efficiëntieklasse A+++.

ICI PARIS XL e-Gift Card 50 euro
bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan het modelnummer begint met L7F of L7T, of van een AEG droger waarvan het modelnummer begint met T8D en die valt in energie-efficiëntieklasse A++. 

Bekijk ons assortiment

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 - Koop uw apparaat tussen 15 oktober en 31 december 2018

Koop uw nieuwe wasmachine, droger of wasdroogcombinatie van AEG na 15 oktober en voor 31 december 2018. Bewaar het aankoopbewijs goed!
Dit is niet alleen uw garantiebewijs, u heeft dit ook nodig om deel te nemen aan de actie. 

Stap 2 - Registreer uw product en vraag uw e-Gift Card aan

Registreer uw product en meld u aan vóór 15 januari 2019 uw nieuwe apparaat aan met een geldig (ingescand) aankoopbewijs en uw persoonlijke gegevens om in aanmerking te komen voor een ICI PARIS XL cadeaubon. 

Stap 3 - Validatie en ontvangst cadeaubon

Als uw aanvraag is goedgekeurd wordt de ICI Paris XL e-Gift Card met unieke code binnen 6 weken per e-mail verstuurd. De e-Gift Card is inwisselbaar bij alle winkels van ICI PARIS XL in Nederland en de webshop www.iciparisxl.nl 

Waar loopt de actie?

Wilt u meedoen met de AEG ICI Paris XL actie? Koop dan een actieproduct bij één van onderstaande verkooppunten:

Coolblue
AO
Bol.com
Expert
BCC
EP
Media Markt


Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de AEG - ICI PARIS XL actie? Dan kunt u een e-mail sturen naar aeg@racktime.eu of ons telefonisch contacteren op het nummer (072) 541 39 33 (van 08.30 tot 17.30 uur).

Actievoorwaarden

ICI PARIS XL e-Gift Card 150 euro bij aankoop van een AEG was/droogcombinatie waarvan het modelnummer begint met L9W, L8W of L7W.

ICI PARIS XL e-Gift Card 75 euro bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan het modelnummer begint met L9F, L8F of L8T, of van een AEG droger waarvan het modelnummer begint met T9D of T8D en die valt in energie-efficiëntieklasse A+++.

ICI PARIS XL e-Gift Card 50 euro bij aankoop van een AEG wasmachine waarvan het modelnummer begint met L7F of L7T, of van een AEG droger waarvan het modelnummer begint met T8D en die valt in energie-efficiëntieklasse A++

- Deze actie is alleen geldig voor inwoners van Nederland van 18 jaar of ouder die tijdens de periode van 15-10-2018 t/m 31-12-2018 een AEG actiemodel wasmachine, droger of was/droogcombinatie hebben gekocht bij een erkende AEG-dealer in Nederland.

- Bij aankoop van één van de geselecteerde AEG apparaten ontvangt u ICI PARIS XL e-Gift Cards met een totale waarde van 50, 75 of 150 euro- (afhankelijk van het modelnummer). Een lijst met alle deelnemende AEG apparaten is beschikbaar op aeg.nl/acties. Alleen modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie.

- AEG is niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie omtrent deze actie in de winkel (offline en online). AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.

- De uiterste datum van aanmelding van het aangekochte apparaat op aeg.nl/acties is 15-01-2019.

- Alleen aanmeldingen die zijn voorzien van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermeld één van de deelnemende AEG apparaten, zullen worden aanvaard. Een geldig aankoopbewijs is een kopie van de aankoopfactuur.

- AEG is niet verantwoordelijk voor onleesbare, onvolledige, te late, niet ontvangen of beschadigde aanvragen.

- De ICI PARIS XL e-Gift Card wordt, na een correcte aanmelding, per e-mail toegezonden naar het opgegeven e-mailadres. Houd voor ontvangst van de ICI PARIS XL e-Gift Card, rekening met een levertermijn van 6 weken na validatie van uw aanvraag.

- De waarde van de ICI PARIS XL e-Gift Card wordt niet in geld uitgekeerd.

- Per adres wordt maximaal één e-Gift Card, bij aankoop van een wasmachine, en één e-Gift Card, bij aankoop van een droger, en één e-Gift Card, bij aankoop van een was/droogcombinatie, toegezonden.

- De ICI PARIS XL e-Gift Cards zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kunnen worden verzilverd in alle

- ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de webshop: iciparisxl.nl.

- U heeft de mogelijkheid om het tegoed op de e-Gift Card in meerdere delen te gebruiken. Het resterende bedrag op uw e-Gift Card kan niet in contanten worden uitbetaald en het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden.

- Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk.

- Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en promoties van AEG.

- AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen. Kijk voor de actuele actievoorwaarden en lijst met deelnemende modellen op aeg.nl/acties

- Deze actie wordt uitgegeven door Electrolux Home Products (Nederland) B.V. - Vennootsweg 1, 2404 CG Alphen a/d Rijn - NL004082023B02, waarvan het merk AEG deel uitmaakt.