Tot € 200,- cadeau

Bij aankoop van een van de geselecteerde AEG wasmachines, drogers en/of was-droogcombinaties. Doe jezelf een plezier en kies voor AEG!

Koop je in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2022 een geselecteerde AEG wasmachine, droger of was-droogcombinatie bij een erkende AEG-dealer in Nederland, dan ontvang een ICI Paris XL e-Gift Card met een waarde van € 50,- tot € 200,-, afhankelijk van het gekochte model.


Bekijk hier de deelnemende modellen


Bekijk hier de algemene voorwaarden


Registreer hier je apparaat

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode

Koop een van de AEG-actiemodel wasmachine, droger of was-droogcombinatie tussen 1 oktober en 31 december 2022 bij een AEG dealer (uitgezonderd bol.com). Bewaar het aankoopbewijs goed! Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt dit ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Vraag je e-Gift Card aan

Registreer zo snel mogelijk en ten laatste vóór 15 januari 2023 je aangekochte wasmachine, droger en/of was-droogcombinatie via www.aeg.nl met een geldig (ingescand of gefotografeerd met de 4 hoeken zichtbaar) aankoopbewijs en je persoonlijke gegevens en vraag de promotie aan bij de registratie.

Stap 3 – Validatie

Na validatie van je aanvraag wordt de ICI PARIS XL e-Gift Card met unieke code binnen 6 weken per e-mail verstuurd.

Neem contact met ons op

Wanneer je de promotie reeds hebt aangevraagd en vragen hebt over de status van je aanvraag of over de verzending van je cadeau kun je een mail sturen naar aeg@promocontact.eu o.v.v. AEG IPXL-actie 2022 of telefonisch contact opnemen via het nummer 085 086 19 31 (ma-vr: 8:30 tot 17:30 uur) voor meer informatie.

Indien je hulp nodig hebt bij het registreren van je apparaat of bij het aanmaken van een account, kun je ons bereiken via het contactformulier of telefonisch contact opnemen via het volgende nummer 0172 468 172 (ma-vr: 8:00 tot 17:00 uur, druk "4" in het keuzemenu voor vragen over registratie op de website).