Nieuw van AEG

AEG QX8 steelstofzuigers

AEG QX8 steelstofzuiger modellen

Hieronder een overzicht met de belangrijkste punten waar de AEG QX8 steelstofzuiger modellen in verschillen ten opzichte van elkaar. Bekijk alle AEG QX8 steelstofzuigers.

De QX8 is dé expert voor harde vloer met de PowerPro gemotoriseerde zachte rolborstel uit twee type materialen voor een polijst effect en direct schone vloer.
De QX8 is dé expert voor harde vloer met de PowerPro gemotoriseerde zachte rolborstel uit twee type materialen voor een polijst effect en direct schone vloer.
De QX8 is dé expert voor harde vloer met de PowerPro gemotoriseerde zachte rolborstel uit twee type materialen voor een polijst effect en direct schone vloer. Met extra mini turboborstel ideaal voor het verwijderen van dierenharen.
De QX8 is dé expert voor harde vloer met de PowerPro gemotoriseerde zachte rolborstel uit twee type materialen voor een polijst effect en direct schone vloer. Met extra mini turboborstel ideaal voor het verwijderen van dierenharen.

Eigenschappen QX8 modellen.

Hieronder lees je de belangrijkste eigenschappen van de QX8 modellen die verkrijgbaar zijn

PowerRoller zuigmond

De QX8 is dé expert voor harde vloer met de PowerPro gemotoriseerde zachte rolborstel uit twee type materialen voor een polijst effect en direct schone vloer. Er zijn zachte en stijve stoffen aanwezig op de rolborstel die zorgen voor een superieure schoonmaak en een polijstend effect van de vloer. De rolborstel heeft direct contact met de vloer voor een verbeterde zuigkracht.

De rolborstel is gemakkelijk te verwijderen uit de zuigmond om deze met een doek en de uitneembare kruimelzuiger af te nemen. Let op! De rolborstel mag niet onder de kraan geplaatst worden en moet droog gereinigd worden.

XXL VUIL OPZUIGEN

Je herkent het waarschijnlijk wel; wanneer je met de zuigmond van je stofzuiger grote stukken vuil, bijvoorbeeld cornflakes of muesli, op zou willen zuigen, de zuigmond op moet tillen en op het vuil moet plaatsen. Met de nieuwe QX8 steelstofzuigers is dit verleden tijd en verwijder je 99% van al het XXL vuil wanneer je voor de eerste keer over het vuil rolt. De rolborstel rolt namelijk de grote stukken vuil naar binnen waardoor je niet de stofzuiger zuigmond op hoeft te tillen.

Superieure zuigkracht

De PowerRoller zachte rolborstel zit dichtbij de grond en met het verzegelde zuigmondsysteem zorgt deze voor een hogere luchtsnelheid en tot 6x betere stofopname uit kieren die zich bijvoorbeeld in laminaat kunnen bevinden.

2-in-1 functie

Alle AEG QX8 modellen zijn voorzien van ingebouwde kruimelzuigers die gemakkelijk uit de steelstofzuiger gehaald kan worden. Hierdoor heb je een enorme flexibiliteit om ook andere hogere oppervlakten te kunnen reinigen. Daarnaast kan je de kruimelzuiger ook meenemen naar de auto om deze te ontdoen van vuil.

De modellen AEG QX8-1-45CR en de AEG QX8-1-45MB krijgen in de doos een extra mini turboborstel meegeleverd waarmee je gemakkelijk dierenharen kan verwijderen van bijvoorbeeld een bank of stoel. De mini turboborstel is ook los verkrijgbaar via onze webshop.

Lichtgewicht

Het gewicht van de steelstofzuiger totaal is slechts 2,48 kg en daarmee gemakkelijk over de ondergronden te manoeuvreren. Met de motor-unit aan de onderzijde van de stofzuiger ontlast je ook nog een de pols tijdens het stofzuigen waar de stofzuiger nog lichter aan zal voelen. Na het verwijderen van de kruimelzuiger zal je helemaal ervaren dat het product weinigt weegt, ideaal om zo mee te nemen naar een andere verdieping in huis.

Zelfstaande functie

Wanneer je aan het stofzuiger bent en er ligt iets in de weg of de telefoon gaat, kun je de QX8 eenvoudig in de zelfstaande functie zetten om later weer op dezelfde plek snel en gemakkelijk aan de slag te gaan.

Geschikte accessoires

Voor de QX8 zijn diverse handige accessoires beschikbaar op de webshop van AEG.

Door het filter regelmatig te vervangen, blijft je stofzuiger een sterke luchtstroom en hoge zuigkracht houden. Het originele filter helpt je de maximale stofopname te behouden. De filter is makkelijk te vervangen en te verwerken en daarnaast ook afwasbaar.
Vergroot je bereik! Telescopisch verlengstuk voor de QX8 voor het reinigen van moeilijk te bereiken plekken. Verleng het gebruik van je stofzuiger om hoog boven je hoofd te kunnen schoonmaken. De gebogen borstel maakt het mogelijk om stof op te zuigen op hoge plekken in je huis, terwijl de mini-borstel makkelijk achter meubels en apparatuur kunnen komen.
Afstofkit voor het reinigen van oppervlakken als lampenkappen en jaloezieën. Bevat een zachte borstel met zachte haartjes voor het verwijderen van stof en fijne deeltjes. Ideaal voor het afstoffen van jaloezieën, lampenkappen en frames. En een buigbare slang die flexibel is en zorgt voor een betere reiniging.
De set bevat een buigbare flexibele slang, die zorgt voor een betere reiniging. In de set zit ook een mondstuk met een specifieke bekleding, dat de haren en vezels verwijdert. Tenslotte is de set uitgerust met een vlak spleetmondstuk dat efficiënte stof- en deeltjesreiniging op smalle plaatsen mogelijk maakt, zoals onder en tussen meubels.
Deze set bevat drie zuigmonden; fijne oppervlakteborstel met fijne oppervlakken die stof en fijne deeltjes verwijdert met zachte haren, ideaal voor het bestrooien van jaloezieën, lampenkappen en frames. Een mondstuk voor kieren: een vlakke zuigmond voor efficiënte stof- en deeltjesreiniging op besloten en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder en tussenin. En een mini turboborstel voor bijvoorbeeld bedden en sofa's. Verwijdert stof en deeltjes uit je beddengoed en stoffering.
Gemotoriseerde mini turboborstel speciaal om te plaatsen op de kruimelzuigers die hiervoor beschikken over de juiste aansluiting. Ideaal voor het verwijderen van dierenharen van bijvoorbeeld een bank Let op dit is per model verschillend!