s-Bag® stofzuigerzakken

De originele stofzuigerzakken.

Een innovatieve stofzak

De nieuwe stofzakken van s-Bag® zijn zeer innovatief;

Hygiënisch sluitsysteem
Met het nieuwe unieke automatische sluitsysteem zal het opgesloten vuil er niet meer uit kunnen komen.

Hoge kwaliteit syntetisch materiaal
Door de hogewaardige kwaliteit van de s-bag® zal deze niet scheuren bij hoge zuigkracht en zal deze niet beschadigd worden na het opzuigen van scherpe delen.

Perfecte pasvorm
De stofzuigerzak past perfect in iedere stofzuiger en met het vouwsysteem verbetert het tevens de efficiëntie van het stofzuigen en maakt beter oppakken van stof mogelijk.

AEG Stofzuigers met zak

Er zijn veel verschillende typen AEG stofzuigers met zak en voor ieder wat wils.

s-Bag® classic long performance (GR201S)

Deze stofzuigerzak gaat tot 50% langer mee dan de traditionele papieren stofzak. Daarnaast zorgt deze voor een optimale luchtdoorstroming en geeft uw stofzuiger constante zuigkracht wanneer de stofzuigerzak zicht vult.

Het synthetisch materiaal van deze stofzak filtert tot 99% van stofdeeltjes met een grootte van 1 micron (15 keer kleiner dan de doorsnede van een mensenhaar). Het filtert de lucht 40% efficiënter dan een normale papieren stofzuigerzak en helpt u zwevende deeltjes te verwijderen zoals allergenen en sommige bacteriën.

TÜV-gecertificeerd

Inhoud verpakking - 4 stofzakken

Geschikt voor - Alle type stofzuigers met zak van de merken Philips en Electrolux-groep (AEG, Electrolux, Volta, Tornado).

S-BAG® Anti-Odour (GR203S)

Deze stofzuigerzak is ideaal voor mensen met huisideren omdat het synthetische materiaal bedekt is met een geurabsorberende was om onaangename geurtjes vast te houden en te verhinderen dat deze terug uit de stofzuiger ontsnappen. Daarnaast is er een constante zuigkracht mogelijk omdat het resistente synthetische materiaal van de stofzak een optimale luchtstroom garandeert terwijl de stofzak zich blijft vullen.

Het synthetische materiaal filtert tot 99% van stof, pollen, allergenen en andere deeltjes.

Speciaal voor - Mensen met huisdieren

TÜV-gecertificeerd

Inhoud verpakking - 4 stofzakken

Geschikt voor - Alle type stofzuigers met zak van de merken Philips en Electrolux-groep (AEG, Electrolux, Volta, Tornado).

S-BAG® Anti-Allergy (GR206S)

Deze stofzuigerzak beschermt uw gezondheid waarbij aanzienlijk wordt bijgedragen aan de hygiëne en luchtzuiverheid van uw huis, terwijl nog steeds uitstekende prestaties worden geleverd. Het verminderd de blootstelling aan allergenen en het risico op allergiën in uw omgeving.

Het synthetische materiaal van deze stofzak heeft een hoge filtering voor het opvangen van pollen, stofdeeltjes, stofmijten, mijtallergenen en kattenallergenen tot 1 micron (15 keer kleiner dan de diameter van een menselijk haar). Een filtratieniveau waarbij mensen met astma en allergie veel baat hebben.

Speciaal voor - Mensen met astma en allergieën

TÜV-gecertificeerd

Inhoud verpakking - 4 stofzakken

Geschikt voor - Alle type stofzuigers met zak van de merken Philips en Electrolux-groep (AEG, Electrolux, Volta, Tornado)

S-BAG® Ultra Long Performance (GR210S)

Deze stofzuigerzak gaat 80% langer mee dan traditionele stofzuigerzakken en heeft een optimale capaciteit van 5 liter. Het nieuwe synthetische materiaal zorgt voor hoge prestaties en een optimale luchtstroom en geeft uw stofzuiger een zeer hoge zuigkracht tijden de volledige levensduur van de stofzuigerzak.

Het synthetische materiaal zorgt voor uitstekende filtering in het meerlagenmateriaal waar zelfs de fijnste deeltjes opgenomen zullen worden die weer bij zal dragen aan beter schoonmaakresultaat en een zuivere luchtkwaliteit in uw woning.

Speciaal voor AEG 8000-stofzuiger met zak

TÜV-gecertificeerd

Inhoud verpakking - 3 stofzakken (5 liter)

Geschikt voor - Alle type stofzuigers met zak met de mogelijkheid om een 5 liter stofzak te kunnen plaatsen van de merken Philips en Electrolux-groep (AEG, Electrolux, Volta, Tornado)

S-BAG® Classic (GR200S)

Deze originele Classic hoogwaardig papieren stofzak filtert meer dan 95% stof en deeltjes waardoor het effectiever is dan een normale papieren stofzak. De stofzak heeft een hygiënische sluiting waar het stof niet uit kan ontsnappen wanneer deze gesloten zal worden.

Inhoud verpakking - 5 stofzakken

Geschikt voor - Alle type stofzuigers met zaken van de merken Philips en Electrolux-groep (AEG, Electrolux, Volta, Tornado).

Wist u dat...

De filter(s) van uw stofzuiger vervangen moeten worden bij elke 5e zakwissel?

Complete onderhoud kits

Naast de stofzuigerzak verpakkingen zijn er ook kits beschikbaar die u een totaal oplossing bieden voor het onderhoud van uw stofzuiger. Zo zijn er kits beschikbaar met s-Bag stofzuigerzakken, filter(s) en s-Fresh geurkorrels die de uitgeblazen lucht een aangename geur meegeven zodat uw omgeving lekker zal ruiken.

Hieronder de beschikbare kits van AEG voor alle type stofzuigers van AEG met een stofzak.

Performance Kit (APKVX)

Met deze complete kit heeft u alles wat u moet hebben. De kit bevat 4x s-Bag Classic Long Performance-stofzakken (GR201S) die 50% langer meegaan dan de traditionele papieren zakken voor stofzuigers. 1x niet-wasbare hygiëne filter (AEF12) vangt zelfs de allerbeste deeltjes stuifmeel, schimmelsporen, huisstofmijtpoep en allergenen. 1x universele motorfilter (AEF 54) beschermt uw motor tegen stofdeeltjes in de stofcontainer. 4x s-fresh Evening Rose (AS RO) zakjes met geurkorrels om een geur van een prachtige rozentuin in uw ruimte te verspreiden.