Ultramix Gratis accessoire

Koopt u tussen 10 mei t/m 31 juli 2018 bij onze verkooppunten in Nederland één van de actiemodellen AEG keukenmachines, dan krijgt u een gratis keukenmachine accessoire t.w.v. € 99,99 na registratie.

Ultramix gratis accessoire

Mix & Match - Kies een gratis extra accessoire bij uw Ultramix

Koop in de actieperiode één van de actiemodellen keukenmachines en ontvang een gratis keukenmachine accessoire t.w.v. € 99,99.

Bekijk de actievoorwaarden

Heeft u vragen of opmerkingen over deze actie? 
Dan kunt u een e-mail sturen naar: AEG@racktime.eu of bellen op het telefoonnummer (072) 541 39 33. (van 08.30 tot 17.30 uur)

Accessoire mogelijkheden

Hieronder ziet u een overzicht van de accessoires waaruit u kan kiezen. Vul het formulier hierboven in en selecteer één van onderstaande accessoires t.w.v. € 99,99 om deze gratis te ontvangen na aankoop van één van de geselecteerde actieproducten.

Accessoire - Vleesmolen

De Ultramix vleesmolen is ideaal voor het maken van zelfgemaakte gehaktballen, hamburgers en worsten. Deze accessoire is makkelijk en snel vast te zetten op het hulpstukkendeel voorop uw UltraMix keukenmachine. Omdat u volledige controle heeft over de kwaliteit van de ingrediënten die u combineert, kunt u gezonde en smakelijke gerechten maken van hoge kwaliteit. De vleesmolen wordt geleverd met twee verschillende maalschijven voor het malen van grof- en fijngemalen vlees.

 

Referentie - AUM MG (UltraMix Meat Grinder)

Ultramix accessoire Saladeset

Accessoire - Saladeset

Met deze saladeset kunt u eenvoudig en snel raspen en in plakken snijden. Deze accessoire is perfect voor roerbakken, in plakjes snijden van aardappelen, voor zelfgemaakte chips en fruit voor gebak en taarten. Het kan u met gemak helpen verse harde kaas te raspen voor pizza's en pasta, maar ook voor amandelmeel en kruiden voor gebak.

De vier duurzame roestvrijstalen snijders voorizen u van vier verschillende functies van voedselbereiding: Dikke plakken, dunne plakken, grof raspen en fijn raspen.

Referentie - AUM ES (Express Slicer & Grater)

Accessoire - Pasta Roller

Het maken van verse pasta is leuk en eenvoudig met de Pasta Roller voor uw Ultramix keukenmachine. Maak zijdezachte gelijkmatige pastabladen die klaar zijn om gesneden te worden of om overheerlijke lasagne en ravioli te maken.

De Pasta Roller is in Italië vervaardigd uit een lichtgewicht aluminium legering die geschikt is voor voedsel en die is geanodiseerd voor duurzaamheid. De buitenbehuizing is uit glanzend verchroomd staal.

Referentie - AUM PR (Ultramix Pastaroller)

Ultramix Accessoire Spaghetti snijder

Accessoire - Spaghetti snijder

Geniet met familie en vrienden van heerlijke zelfgemaakte verse spaghetti die u maakt met de UltraMix Spaghetti snijder speciaal voor UltraMix keukenmachines. Deze accessoire snijdt uw pastabladen in perfect gevormde spaghetti. Met uw UltraMix keukenmachine kunt u ook verschillende andere soorten deeg maken voor een verscheidenheid aan deegwaren zoals boekweitdeeg voor Japanse Soba.

De spaghetti snijder is in Italië vervaardigd uit een lichtgewicht alumunium legering die geschikt is voor voedsel en die is geanodiseerd voor duurzaamheid. De buitenbehuizing is uit glanzend verchroom staal. Unieke kammen van kunsthars voorkomen dat de pasta plakt en houden de rollers schoon.

Referentie - AUM STC (Ultramix Spaghetti Cutter)

Accessoire - Tagliatelle snijder

Maak thuis met gebruik van de Ultramix Tagliatelle snijder gezonde smakelijke pastagerechten om van te genieten met familie en vrienden. De tagliatelle snijder laat u pasta in lange brede repen snijden die perfect is voor dikke en op vlees gebaseerde sauzen, zoals bolognesaus.

De Tagliatelle snijder is in Italië vervaardigd uit een lichtgewicht aluminium legering die geschikt is voor voedsel en die is geanodiseerd voor duurzaamheid. De buitenbehuizing is uit glanzend verchroom staal. Unieke kammen van kunsthars voorkomen dat de pasta plakt en houden de rollers schoon.

Referentie - AUM PTC (UltraMix Tagliatelle Cutter)