Electrolux Projects

Realiseer je volgende project met ons

Electrolux Projects helpt je je bouw- en keukenplannen vorm te geven in functie van de gebruiker. Daar staat onze service garant voor. Met het uitgebreide assortiment huishoudtoestellen van onze drie topmerken AEG, Electrolux en Zanussi stelt je de perfecte keuken samen voor je klanten.

Wat bieden wij?

.

Met betrekking tot voorraad, logistiek en service kun je rekenen op een professionele organisatie waarin wordt gestreefd naar de allerbeste resultaten. Vanuit het centraal gelegen logistiek centrum kunnen we je snel van dienst zijn. Korte lijnen en een vaste accountmanager en binnendienstmedewerker zorgen ervoor dat we nauw bij het hele traject zijn betrokken en dat alle eventuele deeltrajecten naadloos op elkaar aansluiten. Wij gaan graag een partnership met je aan en leveren voor elk project een totaaloplossing op maat.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of ontdek enkele projecten die reeds gerealiseerd werden.

Waarom Electrolux Projects?

 • Totaal leverancier

  Onder de merken AEG, Electrolux en Zanussi bieden wij keukeninbouwapparaten voor elk project. Daarnaast kun je voor witgoed zoals wasmachines en droogkasten én kleinhuishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers en keukenmachines ook bij ons terecht.

 • Eigen service organisatie

  Er staan gekwalificeerde techniekers en vaste contactpersonen voor je klaar die gepersonaliseerde hulp bieden. Zo bent je zeker dat alles volgens plan verloopt.

 • Sustainability

  Het duurzame aspect is erg belangrijk aan een bouwproject. Het is essentieel om een project te bouwen waarvan je 100% weet dat het door duurzame partners tot stand kwam. Ook de consument hecht steeds meer belang aan duurzaamheid. Een duurzame toestelkeuze is een voordeel bij de oplevering van een project.

 • Installer App

  Om installatie nog soepeler te laten verlopen kan bovendien gebruik worden gemaakt van de meer dan 50 installatievideo’s en de handige installer app. Deze Electrolux Installer app is te vinden in de Apple App Store en Google Play Store.

 • BIM

  Met het online platform BIMobject, pioniers in BIM (Building Information Modeling), wordt het project vertaald naar een 3D-model. Zo kunnen AEG, Electrolux of Zanussi toestellen digitaal in het project worden geplaatst en wordt de complete afwerking op voorhand zichtbaar. Ook productspecificaties, installatietekeningen en 3D-modellen zijn beschikbaar.

 • Beste in class installatie

  Dankzij de standaardisering van inbouwmaten en nismaten én de nieuwe, unieke scharnieren, laten onze AEG inbouwtoestellen zich bijna naadloos in een keuken installeren. Brede naden tussen de apparaten onderling zijn hiermee voorgoed verleden tijd. Met de hulp van PerfectFit design en One Fits All zijn onze toestellen eenvoudig en twee keer sneller te plaatsen, met slechts 1 schroevendraaier.

Gerealiseerde projecten

Onze missie is om de voorkeurspartner voor jouw project te zijn en je de beste innovatieve oplossingen en diensten te bieden. We slagen door sterke wereldwijde merken en toegewijde teams van experts aan te bieden met lokale markt en cultureel begrip.
Ons trackrecord laat zien dat Electrolux Group een lange geschiedenis heeft als toonaangevend leverancier van projectactiviteiten in vele markten over de hele wereld. Benieuwd naar gerealiseerde projecten, variërend van Japan en Australië tot Qatar en Finland?

De NeverEnding Kitchen

TRIBOO en Electrolux werken vanaf 11 juni 2020 samen aan 'De NeverEnding Kitchen'. Triboo zorgt dat grondstoffen nooit meer verloren gaan. In alles wat ze doen bouwen ze aan harmonie tussen mens en natuur. Electrolux is de absolute wereldspeler in duurzame productie. Beide partijen komen met doelstellingen op het gebied van circulariteit. Zo willen ze de afvalberg verkleinen, verspilling van grondstoffen voorkomen, CO2-uitstoot reduceren en de circulaire economie tot een realiteit maken.

Meer informatie

Verduurzaming vakantieparken

Landal GreenParks werkt samen met Electrolux en heeft de vakantiewoningen voorzien van AEG en Zanussi apparatuur. Al tientallen jaren is Electrolux – moederbedrijf van de merken AEG en Zanussi – industrieleider op het gebied van duurzaamheid. Er is voor Electrolux gekozen omdat zij het meest circulaire bedrijf op het gebied van keukenapparatuur en witgoed zijn.

Er liggen grote kansen om bij consumenten drempels weg te nemen die nu meer duurzame beslissingen in de weg staan. Consumenten willen wel duurzamer leven, zeker de generatie die het over enkele jaren voor het zeggen heeft; de Millenials, maar worden vaak beperkt door het gebrek aan mogelijkheden.

Meer informatie

Realiseer je volgende project met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of wens je meer informatie of documentatie? Neem contact met ons op via de link hieronder.

Indien je graag onze showroom in Alphen aan den Rijn bezoekt om een selectie van onze producten te bekijken, kunt u hiervoor een afspraak maken via onderstaande link.

Via onze LinkedIn-pagina of onze website kun je op de hoogte blijven van alle Electrolux Kitchen Design Projects.

Duurzaamheid = topprioriteit Electrolux-Group

AEG behoort tot de Electrolux-Group uit Zweden, een van de meest toonaangevende Scandinavische landen inzake duurzaam ondernemen. Onze groep streeft wereldwijd naar betere producten, betere productiemethodes en een betere maatschappij. Dat doen we trouwens mét succes, zoals blijkt uit enkele recente cijfers. Het project ‘Colour The Trees’ dat we lokaal oprichtten om minder papieren catalogi te drukken en meer digitaal te gaan, past perfect in dit duurzame kader.

Electrolux is erkend als een globale leider in het reageren op de klimaatverandering door CDP, de internationale niet-winstgevende organisatie die duurzame economieën stimuleert