
Jonnie Boer
De Librije***
Al op zijn vierentwintigste werd Jonnie Boer chef-kok bij De Librije, waarna hij en zijn vrouw Thérèse in 1993 het restaurant kochten.
Jonnie Boer zegt over de samenwerking met AEG: “lekker eten begint bij goede apparatuur - het staat niet voor niets in onze kookschool!”. De apparatuur waarmee vanaf nu gekookt kan worden in Librije’s Atelier zijn de AEG SteamPro ovens, de MaxiSense inductiekookplaten met FlexiBridge, de SousVide lades en de klein huishoudelijke apparatuur.

Librije's Atelier
Librije's Atelier bevindt zich in De Librije, dat gevestigd is in de voormalige gevangenis van Zwolle. Het kookatelier is te vinden in de keuken waar vroeger de gerechten voor de gevangenen werden gemaakt. Librije’s Atelier biedt onder andere meerdaagse cursussen, eendaagse sessies en productdemonstraties. Bij een bezoek aan het kookatelier krijgen gasten een kijkje in de keuken, maken ze kennis met de filosofie, de werkwijze en de streekproducten waar De Librije mee werkt.

Recepten
Met de recepten van Librije’s Atelier maak je ook van je eigen keuken een driesterrenrestaurant. Ben je benieuwd naar andere recepten van Jonnie Boer en onze andere ambassadeurs? Kijk dan op onze recepten pagina voor meer inspiratie.