HOE HOUD IK MIJN BUITENKLEDING WATERBESTENDIG?

De speciaal ontworpen AEG-outdoorprogramma's van zowel je wasmachine als droger werken samen om de waterbestendigheid van je kledingstukken te herstellen. Ze laten het reinigingsproces naadloos en moeiteloos verlopen, zodat je langer van je outdoorkleding kunt genieten.

 • man met een blauwe jas
  1
  Zo herstel je de luchtdoorlatende capaciteiten

  Maak eerst de zakken leeg, die de rits van het kledingstuk dicht en sluit alle zakken en kleppen.

 • houder met wasmiddel
  2
  Kies de juiste wasmiddel

  Voeg vloeibaar wasmiddel toe aan het juiste compartiment (1) en het waterbestendige product aan het compartiment van de wasverzachter (2) om de waterbestendigheid te introduceren of te herstellen bij de laatste spoelbeurt. Gebruik liever geen waspoeder, wasverzachter of bleek.

 • machineprogramma's
  3
  Programma voor buitenkleding

  Stel de wasmachine in op het buitenkledingprogramma. Als je geen buitenkledingprogramma hebt op je wasmachine, kun je een keer extra spoelen.

 • kledingstukken in droogtrommel
  4
  Drogen met outdoorprogramma

  Stop je jas in de wasdroger en kies ons speciale outdoorprogramma. De combinatie van de twee onderdelen (de juiste temperatuur en tijd) zorgt ervoor dat je outdoorkleding zijn vorm behoudt.

HERSTEL WATERBESTENDIGHEID BETER DAN AAN DE LUCHT DROGEN ABSOLUTECARE®

Met ons AbsoluteCare-systeem blijft de vorm van je kleding behouden en wordt deze hersteld, wat beter is dan aan de lucht drogen. DelicateCare past de temperatuur en de beweging van de trommel aan om de stoffen in de buitenkleding te beschermen en ervoor te zorgen dat ze de juiste hoeveelheid warmte krijgen.

Gerelateerde artikelen

 • HOE WAS IK MIJN OVERHEMDEN?
  man in paars overhemd
 • HOE WAS IK MIJN DEKBEDDEN EN DONSJASSEN?
  man in oranje donsjack