ONDERHOUD EENVOUDIG GEMAAKT. CONNECTIVITEIT

Laatst bijgewerkt 9-8-2021 10:28

Zorg en onderhoud voor jouw AEG-vaatwasser zijn binnen handbereik. Door de My AEG Kitchen App met Wifi-connectiviteit te gebruiken, kun je het water- en energieverbruik van machinecycli op afstand regelen, instellingen aanpassen of serviceproblemen oplossen vanaf jouw smartphone. Ontdek hieronder extra functies voor jouw AEG QuickSelect met Wifi-vaatwasser.

Machine zorg


Je ontvangt meldingen over machineonderhoud (niet voor sproeiarm of filterreiniging) via My AEG Kitchen App. Als je dat doet, volg je gewoon de instructies op het schoonmaakpakket, zoals weergegeven in de video.

Filterreiniging

Regelmatige reiniging van het filter van de vaatwasser is een essentiële en gemakkelijke taak die slechts enkele minuten duurt. Bekijk de video om de paar stappen te zien die nodig zijn om een soepel lopende machine te garanderen.

Reiniging van sproeiarmen

Eenmaal verwijderd, kunnen de twee sproeiarmen (boven en onder) van jouw machine eenvoudig worden gereinigd. Zoals te zien is in de video, zorgen een paar eenvoudige stappen voor een onbelemmerde waterstroom en prestatie.

De rubberen pakking schoonmaken

Het schoonmaken van de rubberen pakking rond de deur van jouw machine duurt slechts een minuut of twee. Bekijk de video om te zien hoe het gebruik van een (hand)doek om vuil te verwijderen ervoor zorgt dat jouw vaatwasser optimaal blijft presteren.


Eco-feedback

De Eco Feedback-functie is een ingenieuze manier om het water- en energieverbruik van jouw vaatwasser te regelen. Door My AEG Kitchen App te gebruiken, kun je wascycli aanpassen voor meer efficiëntie en duurzaamheid. Het display op jouw smartphone vertelt je hoe lang elke wasbeurt duurt en wordt dynamisch bijgewerkt wanneer je langs de QuickSelect-schuifregelaar beweegt.


Bewaking en controle op afstand

Door jouw vaatwasser te verbinden met My AEG Kitchen App, heb je een afstandsbediening en controle over de functies ervan. Je kan programma's selecteren of looptijden kiezen zonder dat je de instellingen handmatig hoeft aan te passen. Alle functies zijn toegankelijk via jouw smartphone met gebruiksvriendelijke pictogrammen en toegankelijke tekst.


Meldingen en alarmen

QuickSelect met Wifi haalt het giswerk weg bij het behouden van de optimale prestaties van jouw vaatwasser. Via My AEG Kitchen App ontvang je smartphonemeldingen wanneer je spoeltank leeg is of de machine meer zout nodig heeft. De app laat je ook weten met waarschuwingen als je onderhoud nodig hebt of urgente problemen hebt, zoals waterlekkage.


AEG services

Mocht je meer hulp of accessoires voor je vaatwasser nodig hebben, dan kun je deze verkrijgen via AEG Services. Met jouw smartphone en My AEG Kitchen App kun je gemakkelijk onderhoudsproducten kopen via de webshop, eventuele problemen oplossen, gebruikershandleidingen downloaden of rechtstreeks contact met ons opnemen voor hulp.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele AEG onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.