Probleem met iOS 14.7 en hoger

Laatst bijgewerkt 16-9-2021 16:59

Probleem

• Verbinding maken met apparaat mislukt
  • Geen verbinding met mijn nieuwe stoomoven, oven of cobinmagnetron met Wi-Fi Functie.
  • Kan geen verbinding maken via iPhone of Ipad

Heeft betrekking op

• AEG oven met Wi-Fi functie

Oplossing

Update over probleem met het aansluiten van nieuwe apparaten op iOS-apparaten:

Veel gebruikers meldden problemen dat het verbinden van nieuwe apparaten met het internet bij het gebruik van de  iOS  versies 14.7 t/m 14.8 niet lukt.

Apple's nieuwste versie iOS 15 lost dit probleem op en is nu beschikbaar om te updaten. Werk je iPhone of Ipad bij met de nieuwste iOS versie voor een betere smart ervaring.

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met onze serviceafdeling.