EENVOUDIG JE SMART HOME KOELKAST VERBINDEN

Laatst bijgewerkt 23-2-2022 10:48

Om het meeste uit je apparaat te halen, hoeft u alleen maar verbinding te maken met de My AEG Kitchen-app. Hierdoor kun je de prestaties van je koelkast optimaliseren en duurt het maar een paar minuten als u de onderstaande eenvoudige stappen volgt.

STAP 1

Download de My AEG Kitchen-app. Account aanmaken en inloggen.

STAP 2

Zet de koelkast aan.

STAP 3

Houd de aan-modus 3 seconden ingedrukt om de draadloze verbinding te activeren.

STAP #4A

Start mijn AEG Kitchen App en klik op + om een apparaat toe te voegen en kies voor koelkast / vriezer.

STAP #4B

Als de app het apparaat bij de eerste poging niet vindt, trek dan de stekker uit het stopcontact en sluit het weer aan en start opnieuw vanaf stap 1.

STAP #5

Volg de instructies in de App.

Volg de onderstaande video-instructies als je IOS gebruikt:

Volg de onderstaande video-instructies als je Android gebruikt:

Registreer je product
Registreer je product

Haal het beste uit je apparaat door het te registreren.

Electrolux Smart Home
Electrolux Smart Home

Een Smart Home voor je apparaten en gemoedsrust ervaringen voor een beter, aangenamer en duurzamer leven.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.