Er druipt vet of olie uit de filters van mijn afzuigkap

Laatst bijgewerkt 23-11-2021 12:37

Probleem

  • Er druipt vet of olie uit de filters van mijn afzuigkap.
  • Filters in de afzuigkap moeten gereinigd worden.

Heeft betrekking op

  • Afzuigkap

Oplossing

Bij het gebruik van de afzuigkap tijdens het koken, komen er oliën en vetten samen met een warme en vochtige lucht. Deze mengsels worden door de afzuigkap aangezogen. Oliën en vetten zijn door de hoge temperatuur kleiner in samenstelling en zullen condenseren.

  1. Reinig de vet filters zoals beschreven als in de gebruiksaanwijzing.
  2. Vervang de filters, deze kunt u bestellen in onze webshop.
  3. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak. 

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

  • Wanneer de vet filters niet tijdige gereinigd worden, kunnen deze verzadigd raken en zal er tijdens het koken door de warme lucht het vet uit de filters loskomen en naar beneden vallen.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele AEG onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.