Foutmelding 606 en/of 254 op combi magnetron

Laatst bijgewerkt 21-3-2022 09:05

Probleem

• Software update combiquick oven KMK968000T.
  • Foutcode 606 op combi magnetron.
  • Foutcode 254 op combiquick heteluchtoven met magnetronfunctie.

Heeft betrekking op

• Combi magnetron AEG (944066696 - KMK968000T)

Oplossing

Foutcode 606 en/of foutcode 254 op het ovenmodel KMK968000T duidt op een probleem in de software.

• Op 2 maart 2022 werd een over the air-update gelanceerd. Na deze update werd een fout in de software ontdekt. Deze fout veroorzaakt een storing in het apparaat.

• We benadrukken dat het geen veiligheidsprobleem betreft en dat het product op geen enkel moment een risico vormt.

• Een bezoek van één van onze servicetechnici is noodzakelijk om de software op locatie bij te werken.
    Neem contact op met ons om een serviceafspraak in te plannen. Het servicebezoek is uiteraard kosteloos.
    Onze contactcenter-medewerkers zijn te bereiken op het nummer: 0172 - 468 300 (Optie 1).
    (Ma-vrij: 8u-18.30u, za: 9u-13u, zo/feestdagen: gesloten)
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele AEG onderdelen.