Sous-vide: het geheim van perfectie

Laatst bijgewerkt 29-11-2021 10:58


Wat is sous-vide? Sous-vide (spreek uit als sue-veed) betekent 'onder vacuüm'. Sous-vide is een Franse kooktechniek waarbij ingrediënten vacuüm worden verzegeld in een zak. Deze zak wordt vervolgens in een verwarmd waterbad geplaatst.

Je AEG SteamPro-oven maakt het nog makkelijker en stelt je in staat dit te doen zonder dat je de vacuümzak in een verwarmd waterbad hoeft te plaatsen. Met jouw AEG SteamPro-oven kun je de sous-vide-techniek gebruiken om voedsel elke keer weer tot op het exacte niveau van gaarheid te bereiden.

JIJ KUNT HET OOK GEMAKKELIJK!

Wat als we je zouden vertellen dat je gewoon door de sous-vide-kookfunctie op je AEG SteamPro-oven te gebruiken, net zo gemakkelijk kunt koken als de pro's?

Excuses moi!? Dat is juist! Door deze stappen te volgen, helpt jouw AEG SteamPro-oven je moeiteloos deskundige resultaten te krijgen met behulp van de sous-vide-kooktechniek.

Stap 1

Vacuüm de ingrediënten in een plastic zak.

Stap 2

Plaats het eten in de AEG SteamPro-oven.

Stap 3

Selecteer het sous-vide-pictogram “SV”.

Stap 4

Selecteer de gewenste temperatuur.

Stap 5

Selecteer "Begin".

Stap 6

Genieten!

Sous-vide koken helpt niet alleen om heerlijk smakende maaltijden te garanderen zonder verlies van smaak of vocht, maar het helpt je voedsel ook om al zijn voedingsstoffen vast te houden. Neem eens een kijkje tussen onze recepten voor wat sous vide gerecht inspiratie!

Laat je AEG SteamPro-oven je helpen om eenvoudig sous-vide koken te proberen, zodat je consistente resultaten krijgt elke keer dat je een smakelijk gerecht maakt.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.