Het bedienen van je smart oven

Laatst bijgewerkt 30-6-2021 09:54

Met de AssistedCooking-functie van de My AEG Kitchen App maak je van jouw oven een smart oven. Met behulp van de app bedien je jouw smart oven gemakkelijk via je smartphone of tablet. Via de app kun je vanaf je bank, stoel of tafel jouw slimme oven laten voorverwarmen en vervolgens het juiste programma voor je gerecht kiezen. De app kiest de juiste tijdsduur en zorgt ervoor dat je gerecht perfect wordt bereid. Hieronder hebben we stap voor stap beschreven hoe je deskundige resultaten bereikt met de AssistedCooking-functie.

STAP 1

Open de My AEG Kitchen App en zorg dat je toegang krijgt tot de AssistedCooking-functie.

STAP 2

Kies jouw favoriete gerecht uit ons ruime aanbod. Voor sommige gerechten kun je ervoor kiezen om de voedselsensor te gebruiken om de kerntemperatuur te bewaken. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor het koken van het perfecte gerecht? Kijk dan eens tussen onze recepten.

STAP 3

Plaats je gerecht in de oven.

STAP 4

De oven leidt je naar het ideale programma en de perfecte tijdsduur om jouw gerecht te bereiden. De tijd en temperatuur kunnen naar eigen smaak worden aangepast, zodat je volledige controle hebt.

STAP #5

Selecteer "Begin".

STAP #6

Wacht op het eindsignaal van de oven en haal je gerecht eruit. Geniet ervan!

Of je nu honingzoete pompoen of een heerlijke aardappelgratin maakt, AssistedCooking helpt je moeiteloos om maaltijden te bereiden op precies de juiste temperatuur en tijdsduur, zodat ze er altijd uitkomen zoals jij ze wilt.

Je kunt dit ook openen in de My AEG Taste App als je jouw oven aansluit.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.