Mijn AEG Connected Oven geeft de foutmelding F601 of F604 weer op het display

Laatst bijgewerkt 9-6-2021 08:21

Probleem

 • Mijn AEG Connected Oven geeft de foutmelding F601 of F604 weer op het display

Heeft betrekking op

 • Oven

Oplossing


1. Als je oven foutmelding F601 of F604 weergeeft op het display, raadpleeg dan de onderstaande suggesties:

 • Displaycode: F601
  Omschrijving: Er is een probleem met het Wi-Fi-signaal.
  Probleem oplossen: Controleer je netwerkverbinding. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing , hoofdstuk "Voor het eerste gebruik", Draadloze verbinding.
 • Displaycode: F604
  Omschrijving: De eerste verbinding met Wi-Fi is mislukt.
  Probleem oplossen: Zet de oven uit en weer aan en probeer het opnieuw. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing , hoofdstuk "Voor het eerste gebruik", Draadloze verbinding.


2. Als een van deze foutmeldingen op het display blijft verschijnen, betekent dit dat een defect subsysteem mogelijk is uitgeschakeld.
Neem in dat geval contact op met met onze service afdeling. Als een van deze fouten optreedt, blijven de overige ovenfuncties gewoon werken en kan het apparaat gewoon gebruikt worden.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele AEG onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.