Oven met shuttleknop geeft een melding weer op het display

Laatst bijgewerkt 15-4-2020 11:15

Probleem

  • Oven geeft melding water bijvullen terwijl reservoir vol is.
  • Oven  geeft melding alleen reinigen met koude oven, terwijl de oven afgekoeld is.

Heeft betrekking op

  • Oven Stoom met shuttleknop

Oplossing

  1. Op het display van de oven worden diverse meldingen weergegeven, bijvoorbeeld: "Water bijvullen" zodra je een functie instelt waarbij het apparaat stoom gaat genereren. Apparaat geeft de melding als reminder, als het reservoir al vol is kan je gewoon op de knop in te drukken om te bevestigen. Apparaat zal nu gewoon doorstarten.
  2. Bij reinigen zal de melding "alleen reinigen met koude oven" komen. Ook deze klik je gewoon door. Dit zijn een tweetal voorbeelden maar er zijn meer van dit soort meldingen die het apparaat geeft om te zorgen dat u dingen niet vergeet. Dit doet het apparaat om te zorgen dat er zo min mogelijk fout kan gaan.
  3. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanner de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Voorbeeld oven met shuttleknop:

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele AEG onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.