Reinigingsprogramma van de stoom oven wil niet starten

Laatst bijgewerkt 2-4-2020 13:04

Probleem

• Reinigingsprogramma van de stoom oven wil niet starten, er verschijnt op het display de melding :alleen mogelijk bij een koude oven. Open deur en probeer later nogmaals.

Heeft betrekking op

• Oven Stoom met shuttle knop

Oplossing

1. Bij de stoomovens zal er tijdens het reinigingsprogramma een aantal vragen gesteld worden. Deze vragen houden betrekking op dit speciale programma.Voorbeelden hiervan is: Alleen mogelijk bij koude oven (terwijl de oven afgekoeld is.), Verwijder de aanwezige rekken en bakplaten (terwijl deze al verwijderd zijn uit de ovenruimte.) en vul het waterreservoir (terwijl het waterreservoir volledig gevuld is.) . Het is de bedoeling dat u iedere melding bevestigd door op de shuttle knop te drukken als bevestiging dat er aan de voorwaarde is voldaan. Na de laatste melding zal reinigingsprogramma beginnen. Laat het reinigings programma volledig lopen tot dat de cyclus is voltooid.

Voorbeelden Stoomoven met shuttle knop: