Hoeveel bedragen de installatiekosten en de kosten van overige services?

Laatst bijgewerkt 29-10-2021 15:42

Probleem

Hoeveel bedragen de installatiekosten en de kosten van overige services?

Oplossing

Installatiekosten:

• Installatie vrijstaande apparaten (incl. airco's, luchtreinigers en robotstofzuigers): 20 euro/apparaat
  • Installatie Amerikaanse koelkast (side-by-side toestel): 75 euro/apparaat
  • Installatie inbouwtoestellen: 90 euro/apparaat
  • Aanpassen deurdraairichting koelkast of diepvriezer: 30 euro/apparaat

Overige services:

• Terugname oude apparaat: gratis
  • Zorgeloos retourneren binnen 14 dagen na levering

> Kleinhuishoudelijke apparaten, stofzuigers en accessoires kan je gratis retourneren met het Electrolux label, dat je in de leveringsdoos vindt. Als je dat label niet gebruikt, draag je zelf de kosten voor de retourzending.

> Om grote huishoudapparaten, airco's, luchtreinigers en robotstofzuigers te retourneren kan je rekenen op het AEG installatieteam. Als je wil dat AEG het apparaat ophaalt en/of de-installeert, rekenen we daarvoor kosten aan. Om het apparaat op te halen, rekenen we 35 euro en om het te de-installeren geldt er een bijkomende kost van 35 euro per product.

Vragen of opmerkingen?
Mail naar consumersales.nl@electrolux.com of bel 0172 468 520