De LED (witte stip) op mijn luchtreiniger knippert herhaaldelijk

Laatst bijgewerkt 14-5-2021 08:03

Probleem

• De LED (witte stip) op mijn luchtreiniger knippert herhaaldelijk.

Heeft betrekking op

• Luchtreiniger

Oplossing

• Je luchtreiniger werkt niet goed. Haal de stekker uit het stopcontact en wacht  30 seconden en steek de stekker in het stopcontact en zet de luchtreiniger aan.
  • Blijft de LED knipperen, controleer dan in de AEG Wellbeing App of daar een foutmelding wordt weergegeven.