Het apparaat staat niet meer in de verbindingsmodus en ik kan mijn AEG luchtreiniger nog steeds niet aansluiten

Laatst bijgewerkt 11-5-2021 08:58

Probleem

• Het apparaat staat niet meer in de verbindingsmodus en ik kan mijn AEG luchtreiniger nog steeds niet aansluiten
  • Verbindingsproces AEG luchtreiniger mislukt

Heeft betrekking op

• Luchtreiniger

Oplossing

• Het apparaat verlaat de verbindingsmodus automatisch na 10 minuten. U moet de luchtreiniger loskoppelen, 10 seconden wachten en de luchtreiniger weer aansluiten en de aan / uit-knop ingedrukt houden totdat het lampje knippert. U bent terug in de verbindingsmodus en de AEG Wellbeing App zal opnieuw proberen verbinding te maken. Als dit niet werkt, annuleer dan het proces in de AEG Wellbeing App en start het verbindingsproces opnieuw.