Hoe kan ik mijn AEG luchtreiniger verbinden met de AEG Wellbeing App? (Video)

Laatst bijgewerkt 6-5-2021 09:20

Probleem

• Hoe kan ik mijn AEG luchtreiniger verbinden met de AEG Wellbeing App?
  • Onboarding AEG AX91 Luchtreiniger met de AEG Wellbeing App.

Heeft betrekking op

• Luchtreiniger AX91

Oplossing

Om uw AEG luchtreiniger te verbinden, kan u onderstaande video instructie volgen of klik hier voor het downloaden van de instructie in PDF formaat.