Hoe vervang ik het filter in de AEG luchtreiniger?

Laatst bijgewerkt 29-1-2021 10:18

Probleem

• Hoe vervang ik het filter in de AEG luchtreiniger?

Heeft betrekking op

• Luchtreiniger AX91

Oplossing

1. Verwijder de filterafdekking aan de voorzijde van het apparaat door de stoffen handgreep naar buiten te trekken.

2. Trek het filter naar buiten aan het handvat.

3. Verwijder de verpakking van het nieuwe filter en plaats het nieuwe filter met de open zijde aan de bovenkant in de ruimte. Let op verwijder of beschadig de Smart-Tag niet. Wanneer de Smart-Tag verwijderd of beschadigd raakt, dient men een nieuw filter te kopen.
    Een nieuw filter kan in onze webshop verkrijgbaar door hier te klikken of via de AEG Wellbeing App.
  4. Plaats de filterafdekking terug.