Hoeveel stroom verbruikt de luchtreiniger?

Laatst bijgewerkt 28-4-2021 08:15

Probleem

  • Hoeveel elektriciteit verbruikt de luchtreiniger?
  • Hoeveel stroom verbruikt de luchtreiniger?

Heeft betrekking op

Luchreinigers

Oplossing

  • Luchtreinigers verbruiken over het algemeen veel minder stroom om te werken dan producten die met een compressor worden geleverd (bijv. Luchtontvochtigers), en zijn dus niet zwaar voor uw portemonnee in termen van elektriciteitskosten.
  • Het stroomverbruik varieert over het algemeen op basis van het model en de ventilatorsnelheid, maar de modellen uit de WELL AX7 / AX5-serie verbruiken in het bereik van ongeveer 50-55 W bij de hoogste ventilatorsnelheid. Onze ervaring leert dat de luchtreiniger in uw huis meestal werkt op ventilatorsnelheid 1 of 2, waarbij het stroomverbruik van het product vergelijkbaar is met een LED-gloeilamp met een normale intensiteit, of lager.
  • Het AX9-model verbruikt slechts 4 W bij de laagste ventilatorsnelheid. Op de hoogste ventilatorsnelheid verbruikt de AX9 36 W (het kleinere model verbruikt maximaal 28 W). De AX9 draaien op snelheid 3 is vergelijkbaar met het stroomverbruik van een gemiddelde wifi-router.
Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.